Povezane vesti
"Kažu da su mi pesme seljačke, pa šta?!": Srpska kraljica bakšiša brutalno o kolegama, otkrila ko najviše laže
Mondo pre 27 dana
Živkica Miletić konačno je rešila da progovori i otkrije detalje prekida prijateljstva s koleginicom Suzanom Jovanović. Pevačica koja važi za kraljicu bakšiša nakon dužeg vremena se pojavila u javnosti na proslavi punoletstva sina muzičara Borka… »
"Suzanu Jovanović sam pitala da mi pomogne, rekla je da ne može" Živkica Miletić progovorila o krahu prijateljstva sa ženom…
Kurir pre 27 dana
Živkica Miletić konačno je rešila da progovori i otkrije detalje prekida prijateljstva s koleginicom Suzanom Jovanović. Pevačica koja važi za kraljicu bakšiša nakon dužeg vremena se pojavila u javnosti na proslavi punoletstva sina muzičara Borka… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 25 minutajoš 69 povezanih
Indeks percepcije korupcije: Srbija najlošija u regionu, u Evropi bolja samo od Belorusije, Turske i Rusije (VIDEO)
Insajder pre 4 minutajoš 35 povezanih
Počela da stižu rešenja za upis u katastar, prva je kuća u Barajevu! Vučić najavio: Najmanje dva miliona ljudi će biti svoji na svome
Dnevnik pre 55 minutajoš 34 povezane