Povezane vesti
"Kažu da su mi pesme seljačke, pa šta?!": Srpska kraljica bakšiša brutalno o kolegama, otkrila ko najviše laže
Mondo 14.01.2026
Živkica Miletić konačno je rešila da progovori i otkrije detalje prekida prijateljstva s koleginicom Suzanom Jovanović. Pevačica koja važi za kraljicu bakšiša nakon dužeg vremena se pojavila u javnosti na proslavi punoletstva sina muzičara Borka… »
"Suzanu Jovanović sam pitala da mi pomogne, rekla je da ne može" Živkica Miletić progovorila o krahu prijateljstva sa ženom…
Kurir 14.01.2026
Živkica Miletić konačno je rešila da progovori i otkrije detalje prekida prijateljstva s koleginicom Suzanom Jovanović. Pevačica koja važi za kraljicu bakšiša nakon dužeg vremena se pojavila u javnosti na proslavi punoletstva sina muzičara Borka… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio više od 700 hektara: "Angažovano 105 vatrogasaca, sve raspoložive snage se bore"
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 45 povezanih
Opština Kovin proglasila vanrednu situaciju na delu teritorije zbog požara u Deliblatskoj peščari
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 46 povezanih
Predsednik Republike o još uvek neraspisanim izborima: Očekujem izbornu pobedu i u Beogradu i Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
RHMZ upozorava: Pljuskovi, grmljavina i olujni vetar u delovima Srbije
IndeksOnline pre 9 minutajoš 56 povezanih
U Novom Pazaru zaplenjena falsifikovana roba vredna više od 13,6 miliona dinara
N1 Info pre 44 minutajoš 46 povezanih