Povezane vesti

Šok snimak navodnih Sky audio poruka Radoja Zvicera: Hoćemo da završimo ovaj rat, ali ubili ste čoveka...

Šok snimak navodnih Sky audio poruka Radoja Zvicera: Hoćemo da završimo ovaj rat, ali ubili ste čoveka...

Telegraf pre 1 dan
Podgorički portal Dan obelodanio je šokantne audio-snimke, za koje se tvrdi da su nastaje iz Sky komunukacije u kojima je učestvovao navodni vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer, a u kojima govori o mogućnosti da se privede krvavi rat klanova koji je… »
Objavljene audio poruke za koje se tvrdi da je Zvicer slao otetom Miletu Kapetanu: „Napadali ste poštene, rat ste vi počeli…

Objavljene audio poruke za koje se tvrdi da je Zvicer slao otetom Miletu Kapetanu: „Napadali ste poštene, rat ste vi počeli…

Nova pre 1 dan
Podgorički portal Dan objavio je audio Skaj poruke za koje Specijalno državno tužilaštvo tvrdi da ih je slao vođa „kavačkog klana“ Radoje Zvicer, a u kojima on navodno govori da su „škaljarci“ započeli rat klanova jer su ubijali nedužne ljude. Pred… »
"Ako može, a ako treba da stradam, da me ne mučite" Procurile audio poruke Radoja Zvicera: Tvrdi da je zbog ovoga počeo rat…

"Ako može, a ako treba da stradam, da me ne mučite" Procurile audio poruke Radoja Zvicera: Tvrdi da je zbog ovoga počeo rat…

Blic pre 1 dan
Za ubistvo Mileta Kapetana je optužena grupa Radoja Zvicera koju su, između ostalog, činili i Veljko Belivuk i Marko Miljković Radoje Zvicer navodno je rekao da je preuzeo dela u Nemačkoj na sebi Pred Višim sudom u Podgorici vode se postupci protiv… »
U javnost isplivale audio-poruke koje je slao Radoje Zvicer: Evo kako zvuči glas odbeglog vođe "kavačkog klana"

U javnost isplivale audio-poruke koje je slao Radoje Zvicer: Evo kako zvuči glas odbeglog vođe "kavačkog klana"

Mondo pre 1 dan
U javnost su dospele audio-poruke sa Skaj aplikacije za koje SDT tvrdi da ih je slao navodni vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer, a u kojima se govori o početku krvavog rata klanova. Deo audio poruka za koje tužilaštvo Crne Gore tvrdi da ih je slao vođa… »
Poslušajte šokantan audio-snimak odbeglog Radoja Zvicera! Šef kavčana o krvavom sukobu sa škaljarcima: "I mene su isfiskali…

Poslušajte šokantan audio-snimak odbeglog Radoja Zvicera! Šef kavčana o krvavom sukobu sa škaljarcima: "I mene su isfiskali…

Kurir pre 1 dan
Deo audio poruka za koje tužilaštvo Crne Gore tvrdi da ih je slao vođa " kavačkog" klana Radoje Zvicer, a u kojima se govori o ratu klanova gde navodi da su " škaljarci" započeli sukob, dospeo je u javnost, a radi se o delu dokaznog materijala u sudskim… »

Vesti dana »