Povezane vesti

Ursula fon der Lajen poslala poruku građanima Grenlanda

Ursula fon der Lajen poslala poruku građanima Grenlanda

Pravda pre 11 sati
Predsednica Evropske komisije podržala je Grenland usred rastućeg interesovanja američkog predsednika Donalda Trampa, rekavši da teritorija "pripada njenom narodu". Grenland pripada svom narodu, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der… »
Fon der Lajen: Grenland pripada njegovom narodu, ima podršku EU i na rečima i na delima

Fon der Lajen: Grenland pripada njegovom narodu, ima podršku EU i na rečima i na delima

Beta pre 15 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da Grenland pripada njegovom narodu i da se o sudbini Grenlanda pitaju samo stanovnici te teritorije i Danske, javlja britanski list Gardijan. "Važno mi je da Grenlanđani znaju i po… »

Radio sto plus pre 14 sati
“Važno mi je da Grenlanđani znaju i po delima, a ne samo na rečima, da poštujemo njihove želje i interese i da mogu računati na nas”, rekla je Fon der Lajen na konferenciji za novinare u Briselu. Dodala je da Grenland “pripada svom narodu”. “Grenland… »

Nova pre 15 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da Grenland pripada njegovom narodu i da se o sudbini Grenlanda pitaju samo stanovnici te teritorije i Danske, javlja britanski list Gardijan. „Važno mi je da Grenlanđani znaju i po… »

N1 Info pre 15 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je da Grenland pripada njegovom narodu i da se o sudbini Grenlanda pitaju samo stanovnici te teritorije i Danske, javlja britanski list Gardijan. "Važno mi je da Grenlanđani znaju i po delima… »
"Grenland pripada njegovom narodu" Fon der Lajen kaže da je Evropska komisija u kontaktu sa danskom vladom da čuje koje su…

"Grenland pripada njegovom narodu" Fon der Lajen kaže da je Evropska komisija u kontaktu sa danskom vladom da čuje koje su…

Kurir pre 15 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da Grenland pripada njegovom narodu i da se o sudbini Grenlanda pitaju samo stanovnici te teritorije i Danske, javlja britanski list Gardijan. "Važno mi je da Grenlanđani znaju i po… »

Vesti dana »