Povezane vesti

"Mislila sam da sam te najviše volela, ali..." Luna otkrila istinu o odnosu sa Markom, nakon 7 godina usledilo veliko priznanje…

"Mislila sam da sam te najviše volela, ali..." Luna otkrila istinu o odnosu sa Markom, nakon 7 godina usledilo veliko priznanje…

Kurir pre 1 dan
Luna Đogani i Marko Miljković danas imaju veliki povod za slavlje, budući da su na današnji dan započeli ljubavnu priču. Tim povodom se Luna oglasila na svom Instagram profilu gde nije krila koliko je i dalje zaljubljena u svog supruga Marka. - Sedam… »
Veliko slavlje u domu Lune i Marka: Danas je za njih važan datum, ona se odmah oglasila: "Mislila sam u početku da te volim"

Veliko slavlje u domu Lune i Marka: Danas je za njih važan datum, ona se odmah oglasila: "Mislila sam u početku da te volim"

Blic pre 1 dan
Luna Đogani i Marko Miljković danas slave sedam godina ljubavne veze. Luna javno izražava svoju ljubav prema Marku putem društvenih mreža. Supružnici Luna Đogani i Marko Miljković danas imaju veliki povod za slavlje, budući da su na današnji dan započeli… »
Veliko slavlje u domu Lune i Marka! Na važan datum mu priznala: "Mislila sam da sam te najviše volela"

Veliko slavlje u domu Lune i Marka! Na važan datum mu priznala: "Mislila sam da sam te najviše volela"

Telegraf pre 1 dan
Luna Đogani je u skladnom braku sa Markom Miljkovićem sa kojim je dobila dve ćerkice, a danas je poseban dan u njihovom domu. Luna je uspešna i u svom voditeljskom poslu, međutim, naslednica Anabele Atijas ne krije činjenicu da je majčinstvo i uloga… »

Vesti dana »