Povezane vesti
Selaković o slučaju "Generalštab": Nema ni trunčice korupcije, postupak politički montiran
Radio 021 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je da "nema ni trunčice korupcije" u slučaju Generalštab, u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe. Optužnica je podignuta zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja… »
Selaković o Generalštabu: Nema trunčice korupcije u onome što se politički montira kolegama i meni
N1 Info 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da "nema ni trunčice korupcije" u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Selaković o Generalštabu: „Nema trunčice korupcije u onome što se politički montira kolegama i meni“
Serbian News Media 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da „nema ni trunčice korupcije“ u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Selaković tvrdi: Nema korupcije u slučaju Generalštab, uprkos optužnici
Danas 14.01.2026
– Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da „nema ni trunčice korupcije“ u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Vesti dana »
Orban odgovorio Zelenskom: Probićemo naftnu blokadu, ne plaše me pretnje po život
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Predsednik Irana poslao brutalno upozorenje Kurdima: Tramp ih pozvao na ustanak i pripremio pakleni plan
Mondo pre 15 minutajoš 33 povezane
Pogođen američki nosač aviona Abraham Linkoln? Iran preuzeo odgovornost
B92 pre 11 minutajoš 81 povezana
Agencija Mudis smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politički rizici zadaju udarac prilikama za rast
Forbes pre 10 satijoš 10 povezanih
"Torcida" slavila ropstvo pod Turcima: Transparent sa tribine u Novom Pazaru zgrozio Srbiju
Mondo pre 1 satjoš 128 povezanih