Povezane vesti
Selaković o slučaju "Generalštab": Nema ni trunčice korupcije, postupak politički montiran
Radio 021 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je da "nema ni trunčice korupcije" u slučaju Generalštab, u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe. Optužnica je podignuta zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja… »
Selaković o Generalštabu: Nema trunčice korupcije u onome što se politički montira kolegama i meni
N1 Info 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da "nema ni trunčice korupcije" u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Selaković o Generalštabu: „Nema trunčice korupcije u onome što se politički montira kolegama i meni“
Serbian News Media 14.01.2026
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da „nema ni trunčice korupcije“ u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Selaković tvrdi: Nema korupcije u slučaju Generalštab, uprkos optužnici
Danas 14.01.2026
– Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da „nema ni trunčice korupcije“ u slučaju Generalštab u kom je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu protiv njega i još tri osobe zbog navodnog prekoračenja ovlašćenja i nanošenja štete… »
Vesti dana »
Jokić vukao sam u istorijskoj blamaži: Denver pukao skoro 40 razlike na svom terenu!
Hot sport pre 35 minutajoš 26 povezanih
(Mapa) Bliski istok na ivici eksplozije! Objavljena nova karta uz upozorenje - "Ne putujte": Iran nije jedina najmanje bezbedna država
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih
Novak Đoković se vraća na teren: Evo gde možete gledati prvi meč srpskog tenisera u Indijan Velsu!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih