Povezane vesti
"Shvatio sam da sam na Marakani pred 50.000 ljudi samo u crvenim gaćama, molio sam Stoleta, ali..."
Telegraf 14.01.2026
Crvena zvezda je uspela 2014. godine da prekine dominaciju večitog rivala Partizana, koji je šest sezona uzastopno bio šampion Srbije. Na Marakanu je stigao slovenački trener Slaviša Stojanović, vratio se Nenad Milijaš, a u Ljutice Bogdana došao je i… »
"Čak bi i Tole to svirao...": Miljenik Delija progovorio o čuvenom derbiju sa Partizanom i penalima u Humskoj
Telegraf 14.01.2026
Fudbaleri Crvene zvezde su 2014. godine uspeli da prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana i osvoje trofej šampiona Srbije. Posle dugog čekanja, na Marakanu je stigao Slaviša Stojanović, kao igrači su pristigli Miloš Ninković, Nenad Milijaš, Dragan… »
Vesti dana »
Marinika Tepić (SSP): Izborni uslovi nisu na dnevnom redu Skupštine
Beta pre 29 minutajoš 48 povezanih
"Zažaliće" Procurili šok detalji razgovora iz Pekinga: Otkriveno šta je Si Đinping rekao Trampu o Putinu i ruskoj invaziji na Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Džej Di Vens Vens: "Naš plan nije da Rusija preuzme obogaćeni uranijum od Irana"
Telegraf pre 4 minutajoš 36 povezanih
U funkciji novi granični prelaz Gradiška: Politički sporovi usporili otvaranje
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih
Ovo je najbolji tim Superlige Srbije: Šestorica iz Zvezde, samo jedan iz Partizana
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih