Povezane vesti
"Shvatio sam da sam na Marakani pred 50.000 ljudi samo u crvenim gaćama, molio sam Stoleta, ali..."
Telegraf 14.01.2026
Crvena zvezda je uspela 2014. godine da prekine dominaciju večitog rivala Partizana, koji je šest sezona uzastopno bio šampion Srbije. Na Marakanu je stigao slovenački trener Slaviša Stojanović, vratio se Nenad Milijaš, a u Ljutice Bogdana došao je i… »
"Čak bi i Tole to svirao...": Miljenik Delija progovorio o čuvenom derbiju sa Partizanom i penalima u Humskoj
Telegraf 14.01.2026
Fudbaleri Crvene zvezde su 2014. godine uspeli da prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana i osvoje trofej šampiona Srbije. Posle dugog čekanja, na Marakanu je stigao Slaviša Stojanović, kao igrači su pristigli Miloš Ninković, Nenad Milijaš, Dragan… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije sa srpskim državljanima poleteo iz Šarm el Šeika ka Beogradu
Vesti online pre 44 minutajoš 54 povezane
Novi snimak napada na američki konzulat u Dubaiju: Marko Rubio se hitno oglasio (video)
Mondo pre 13 minutajoš 24 povezane
Poljoprivrednici neusaglašeni: Jedni nastavljaju blokade, drugi pauziraju do sastanka u Vladi"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 35 povezanih
(Foto) Rat na Bliskom istoku se preliva na Evropu? Evo dokle mogu doseći iranske rakete, nova mapa otkriva koliko zemalja je trenutno obuhvaćeno sukobima
Kurir pre 5 satijoš 32 povezane
Avion sa srpskim državljanima evakuisanim iz Izraela krenuo iz Šarm el Šeika
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 111 povezana