Povezane vesti
"Devojka me je ostavila" Baka Prase se pojavio bez Milene u javnosti, a evo kako je reagovao na pomen bivše Anje Bla…
Kurir pre 1 dan
Influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uhvaćen je danas u jednom tržnom centru u Beogradu. Nije bio previše raspoložen za razgovor, ali je otkrio da devojka Milena nije sa njim. - Otkud ovde? Gledao sam film, jedan strani, zato sam tu - rekao… »
"Devojka me je ostavila" Baka Prase bez Milene u javnosti, na pomen bivše Anje Bla reagovao burno: "Neprijatno" (video)
Blic pre 1 dan
Sa Milenom je nedavno bio na koncertu Saše Kovačevića. Na koncertu je rekao da nemaju karte sa sobom. Influensera Baku Praseta, iliti Bogdana Ilića, uhvatili smo danas u jednom tržnom centru u Beogradu. Nije bio previše raspoložen za razgovor, ali je… »
"Ostavila me devojka" Baka Prase o Mileni, pa otkrio kako bi reagovao da sretne Anju Bla: opisao jednom rečju
Telegraf pre 1 dan
Popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, zatekli smo u jednom beogradskom tržnom centru. Iako nije bio raspoložen za duži razgovor, otkrio je da njegova devojka Milena trenutno nije sa njim. - Otkud ovde? Gledao sam film, jedan… »
Vesti dana »
Veliki preokret Zvezde u Milanu: Crveno-beli savladali Armani (VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 3 povezane
Republikanski kongresmen: Ako napadnemo Grenland, to će biti Trampov kraj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Čačanin porodici rekao da ide u PIO fond, izašao iz kuće i od tad ga nema: Slučaj nestanka prijavljen policiji
Telegraf pre 22 minutajoš 3 povezane