Povezane vesti

Zaista mi nije zabavna situacija Partizana, pa ovde imam prijatelje: Nilikina pokazao empatiju ka bivšem klubu!

Zaista mi nije zabavna situacija Partizana, pa ovde imam prijatelje: Nilikina pokazao empatiju ka bivšem klubu!

Hot sport pre 11 sati
Nije ni njemu lako! U okviru 22. kola Evrolige, Partizan je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekao Olimpijakos. Slavili su gosti iz Pireja – 104:66. Frenk Nilikina je možđa i jedini od bivših igrača Partizana u Olimpijakosu pokazao neku empatiju ka… »
Bruno Fernando nikad nervozniji: „Ne znam, brate, ne znam šta da kažem!“

Bruno Fernando nikad nervozniji: „Ne znam, brate, ne znam šta da kažem!“

Hot sport pre 12 sati
Igračima je najteže! U okviru 22. kola Evrolige, Partizan je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekao Olimpijakos. Slavili su gosti iz Pireja – 104:66. Vidno nervozan i slomljen nakon poraza bio je stameni Bruno Fernando. „Ne znam, brate. Ne znam ni šta da ti… »
"Mislim da smo previše dobri za ovaj Partizan": Navijači će zapamtiti ovu izjavu Jorgosa Barcokasa

"Mislim da smo previše dobri za ovaj Partizan": Navijači će zapamtiti ovu izjavu Jorgosa Barcokasa

Mondo pre 12 sati
Košarkaški klub Partizan doživeo je jedan od najtežih poraza u istoriji! Na meču 22. kola Evrolige Olimpijakos je održao lekciju crno-belima (104:66) koji su tokom većeg dela meča ličili na tim bez ikakvih ambicija da se takmiči. To je bolno i… »
Nilikina: Imam prijatelje ovde, nije zabavno gledati ovo…

Nilikina: Imam prijatelje ovde, nije zabavno gledati ovo…

Sport klub pre 12 sati
Frenk Nilikina, još jedan bivši igrač Partizana, učestvovao je u ubedljivoj pobedi Olimpijakosa od čak 38 poena razlike u dvorani "Aleksandar Nikolić." Kaže da mu je drago što je ponovo igrao u Beogradu, ali svestan je situacije u kojoj se nalazi njegov… »
Milutinov nakon ubedljive pobede: „Verovatno nije realna ova razlika!“

Milutinov nakon ubedljive pobede: „Verovatno nije realna ova razlika!“

Hot sport pre 12 sati
Odigrao je dosta dobro! U okviru 22. kola Evrolige, Partizan je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekao Olimpijakos. Slavili su gosti iz Pireja – 104:66. Nakon meča, Nikola Milutinov je rekao: „Verovatno nije realna ova razlika. Očekivali smo da će biti… »
Milutinov ne želi da komentariše Partizan: Šta da kažem? Dobili smo ih 40 razlike...

Milutinov ne želi da komentariše Partizan: Šta da kažem? Dobili smo ih 40 razlike...

Kurir pre 13 sati
Nakon novog debakla crno-belih svoje impresije izneo je Nikola Milutinov, košarkaš Olimpijakosa inače nekadašnji as Partizana. "Prelep je osećaj, naročito u Pioniru gde sam počeo. Setio sam se kako sam trčao tribine kod Duleta, kako nas je mučio na… »
Barcokas: „Bili smo predobri za ovaj Partizan“

Barcokas: „Bili smo predobri za ovaj Partizan“

Nova pre 13 sati
Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da je njegova ekipa odigrala ozbiljno i dobro svih 40 minuta protiv Partizana. „Bili smo ozbiljni 40 minuta, posebno druga i treća četvrtina su zaista bile dobre. Imali smo dodavanja i asistencije i… »
Milutinov posle Partizana: „Uživali smo u svemu ovome“

Milutinov posle Partizana: „Uživali smo u svemu ovome“

Nova pre 13 sati
Košarkaš Olimpijakosa, Nikola Milutinov, govorio je o ubedljivom trijumfu nad Partizanom u Evroligi (104:66) u Pioniru. Milutinov je završio utakmicu sa 12 poena i sedam skokova. Nije ni bilo potrebe za još boljim njegovim napadačkim učinkom. „Očekivali… »
Milutinov se prisetio Duleta: "Igračima Partizana je najgore"

Milutinov se prisetio Duleta: "Igračima Partizana je najgore"

Sportske.net pre 13 sati
Srpski centar iz redova Olimpijakosa Nikola Milutinov istakao je da mu je drago što je posle dužeg perioda igrao u "Pioniru", dok nije želeo mnogo da komentariše sitauciju u Partizanu. Nekadašnji košarkaš upravo Partizana prisetio se svojih početaka i… »
Fernando: "Ne znam, brate, šta da ti kažem..." VIDEO

Fernando: "Ne znam, brate, šta da ti kažem..." VIDEO

B92 pre 13 sati
Bruno Fernando, košarkaš Partizana, prokomentarisao je debakl svoje ekipe protiv Olimpijakosa. Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz od Olimpijakosa rezultatom 104:66 u meču 22. kola Evrolige. "Ne znam, brate. Ne znam ni šta da ti kažem. Teška… »
Milutinov: "Da komentarišem Partizan? Dobili smo ih 40 razlike"

Milutinov: "Da komentarišem Partizan? Dobili smo ih 40 razlike"

B92 pre 13 sati
Nikola Milutinov, košarkaš Olimpijakosa, sumirao je utiske nakon ubedljivog trijumfa nad artizanom rezultatom 104:66 u meču 22. kola Evrolige. Imao je lako veče srpski reprezentativac protiv centara crno-belih, a za njega je glavni utisak povratak u halu… »
Barcokas: Partizan se psihološki muči

Barcokas: Partizan se psihološki muči

Politika pre 12 sati
„Imaju dobre igrače i trenera i mislim da moraju da pronađu način da igraju bolje nego što su igrali danas”, naveo je Trener Olimpijakosa. Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da je njegova ekipa večeras odigrala ozbiljno i dobro svih 40 minuta… »
Bruno Fernando sumirao debakl i situaciju u Partizanu: "Prosto je bezveze..."

Bruno Fernando sumirao debakl i situaciju u Partizanu: "Prosto je bezveze..."

Telegraf pre 13 sati
Košarkaši Partizana doživeli su sramotan poraz od Olimpijakosa, pošto su u Pioniru poraženi sa 104:66, u 22. kolu Evrolige. Jedan od raspoloženijih na meču među crno-belima, bio je Bruno Fernando, koji je završio utakmicu sa 11 poena i pet skokova, a… »
Nikola Milutinov bez dlake na jeziku posle pobede: "Ne zanima me šta se dešava u Partizanu"

Nikola Milutinov bez dlake na jeziku posle pobede: "Ne zanima me šta se dešava u Partizanu"

Telegraf pre 13 sati
Košarkaši Partizana su doživeli su ubedljiv poraz od ekipe Olimpijakosa (104:66) u okviru 22. kola Evrolige. Utakmica je odigrana u hali "Aleksandar Nikolić", jer se u Beogradskoj Areni održava Evropsko prvenstvo u vaterpolu. Za crveno-bele iz Pireja… »
Njegov tim "zgazio" crno-bele, a on poručio: "Mislim da smo previše dobri za ovaj Partizan"

Njegov tim "zgazio" crno-bele, a on poručio: "Mislim da smo previše dobri za ovaj Partizan"

Telegraf pre 13 sati
Košarkaši Partizana doživeli su pravi debakl, pošto su u Pioniru u 22. kolu Evrolige, poraženi od Olimpijakosa sa 104:66. Nakon meča, za medije je govorio i trener crveno-belih iz Pireja, Jorgos Barcokas. - Bili smo veoma ozbiljni, svih 40 minuta… »
(VIDEO) Milutinov za SK: Nije ovo realna razlika, ali…

(VIDEO) Milutinov za SK: Nije ovo realna razlika, ali…

Sport klub pre 13 sati
Sigurno nije očekivao Nikola Milutinov da će protiv svog bivšeg kluba slaviti pobedu od čak 38 poena razlike. Ali to se desilo u sredu u dvorani „Aleksandar Nikolić“, Olimpijakos je pobedio Partizan sa 104:66, a iskusni centar izneo je utiske za Sport… »
(VIDEO) Komentator objasnio: „Marinković kao da igra po kazni“

(VIDEO) Komentator objasnio: „Marinković kao da igra po kazni“

Sport klub pre 14 sati
Nastavljena je agonija Partizana u Evroligi, još jedan poraz sa ubedljivom razlikom, i umalo negativan rekord. Olimpijakos je slavio u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa 38 poena razlike, a u trenutku kada su gosti prvi put stigli do prednosti od 30 poena… »

Vesti dana »