Povezane vesti
Novi trener Reala: Odgovoran sam za eliminaciju iz Kupa kralja
Danas pre 2 sata
Trener Real Madrida Alvaro Arbeloa preuzeo je odgovornost za eliminaciju iz Kupa kralja, nakon što je ekipa izgubila od drugoligaša Albasetea. Arbeloa je debitovao na klupi Reala u porazu od Albasetea 2:3, u osmini finala Kupa kralja. Novi trener je iz… »
Pike ne podnosi novog trenera Reala! Brutalno ga ismejao na mrežama posle teške blamaže u Kupu: "Dobar debi novog Madrida"
Kurir pre 2 sata
Proslavljenog asa Barselone, Đerara Pikea, silno je obradovala šokantna eliminacija Reala u osmini finala Kupa kralja. Nakon poraza u finalu Superkupa Španije Real je smenio Ćabija Alonsa i na mesto trenera postavio Alvara Arbelou, sa kojim Pike godinama… »
"Ja sam kriv"
B92 pre 4 sati
Real Madrid je eliminisan iz Kupa kralja od strane drugoligaša Albasetea u prvoj utakmici Alvara Arbeloe na mestu trenera. Bivši defanzivac Liverpula i Real Madrida odmorio je Kilijana Mbapea, Rodriga, Tiboa Kurtou i Džuda Belingema pred subotnju… »
Neslavan debi Arbeloe: Drugoligaš eliminisao Real Madrid u Kupu kralja
Danas pre 5 sati
Fudbaleri Real Madrida poraženi su u meču osmine finala Kupa kralja od ekipe Albasetea rezultatom 3:2 (1:1). Real nije uspeo da izbori plasman u četvrtfinale pomenutog takmičenja, što svakako predstavlja veliko iznenađenje. Dva gola su viđena krajem… »
Novi trener Reala: Odgovoran sam za eliminaciju iz Kupa kralja
Radio sto plus pre 5 sati
Arbeloa je sinoć debitovao na klupi Reala u porazu od Albasetea 2:3, u osmini finala Kupa kralja. Novi trener je iz ekipe izostavo zvezde Kilijana Mbapea, Rodriga, Džuda Belingema i golmana Tiboa Kurtou, kako bi ih odmorio za subotnju prvenstvenu… »
Arbeloa posle istorijske bruke: Prvenstvo i LŠ su ciljevi Reala!
Sport klub pre 6 sati
Real Madrid doživeo je istorijsku blamažu jer je izgubio u osmini finala Kupa kralja od Albasetea, drugoligaša pri dnu tabele, koji je slavio na domaćem terenu posle rezultata 3:2 (1:1). Klub koji je eliminisao „kraljeviće“ sada je na 17. poziciji u… »
Trener Reala posle bruke na debiju: Ja sam odgovoran i kriv za eliminaciju iz Kupa!
Kurir pre 6 sati
Trener Real Madrida Alvaro Arbeloa preuzeo je odgovornost za eliminaciju iz Kupa kralja, nakon što je ekipa izgubila od drugoligaša Albasetea. Arbeloa je sinoć debitovao na klupi Reala u porazu od Albasetea 2:3, u osmini finala Kupa kralja. Novi trener… »
Pogledajte kako je Real doživeo blamažu protiv drugoligaša! Izveo pravu majstoriju u 94. minutu i izbacio Madriđane iz Kupa…
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Albasetea plasirali su se u četvrtfinale španskog Kupa kralja, pošto su na svom terenu savladali Real Madrid rezultatom 3:2. Junak veličanstvenog trijumfa španskog drugoligaša bio je Hefte Betankor, koji je u četvrtom minutu nadoknade meča… »
Totalni debakl
B92 pre 8 sati
Šokantan poraz za eliminaciju već u osmini Kupa kralja doživio je Real u prvoj utakmici pod novim trenerom Alvarom Arbeloom. "Kraljevski klub" je ponižen na gostovanju kod Albasetea, kluba s dna druge lige. Domaćine poveo u 42. minutu preko Havija… »
Real eliminisan od drugoligaša Albasetea u Kupu Kralja na debiju Arbeloe
Politika pre 15 sati
Betankor je drugim golom na meču postavio konačnih 3:2 i doneo veliku pobedu klubu koji od 2005. nije igrao u španskoj eliti. ALBASETE – Fudbaleri madridskog Reala eliminisani su u osmini finala Kupa Kralja na debiju trenera Alvara Arbeloe, pošto su… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Cilj da se razgovori o obaveznom otkupu NIS-a između ruske strane i MOL-a završe do kraja nedelje
Morava info pre 2 satajoš 62 povezane
"Degradacija postojećeg stanja": Janjić o predloženim pravosudnim zakonima
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije pozvalo građane da napuste Iran
Beta pre 44 minutajoš 37 povezanih
Ovo su lokacije u Srbiji na kojima se nalaze „super radari“: Postavljeni na 30 mesta, snimaju više prekršaja
Nova pre 5 satijoš 7 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo srpske državljane da napuste Iran
Sputnik pre 9 minutajoš 21 povezana