Povezane vesti

"Vi je pljujete, a ona zarađuje pare": Objava Mine Kostić razbesnela javnost, sve je bilo unapred isplanirano?

"Vi je pljujete, a ona zarađuje pare": Objava Mine Kostić razbesnela javnost, sve je bilo unapred isplanirano?

Mondo pre 1 sat
Pevačica Mina Kostić uživa u vezi sa novim partnerom Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper, kojeg je upoznala nakon više od šest meseci veze. Kasper je nedavno stigao u Srbiju i od tada par ne provodi vreme odvojeno, dok jedni podržavaju njihovu… »
Njenu i Kasperovu vezu provlače na društvenim mrežama, sada se pevačica oglasila "Doživela sam podsmevanja..."

Njenu i Kasperovu vezu provlače na društvenim mrežama, sada se pevačica oglasila "Doživela sam podsmevanja..."

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Mina Kostić uživa u ljubavi sa novim dečkom Manetom Ćuruvijom, poznatijeg kao Kasper, kojeg je upoznala posle više od šest meseci veze. Par se ne razdvaja otkako je kasper došao u Srbiju a njihova veza je glavna tema na društvenim mrežama. Dok… »
"Iza mene je jedan od najtežih perioda u životu" Teško priznanje Mine Kostić: Dok svi bruje o njenoj vezi s Kasperom ona…

"Iza mene je jedan od najtežih perioda u životu" Teško priznanje Mine Kostić: Dok svi bruje o njenoj vezi s Kasperom ona…

Kurir pre 1 sat
Pevačica Mina Kostić uživa u ljubavi sa novim dečkom Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper, kojeg je upoznala posle više od šest meseci veze. Kasper je nedavno došao u Srbiju i par se od tada ne razdvaja i dok jedni podržavaju njihovu vezu, drugi… »
"Kao ćurka i noj, ona ni ne razume šta joj priča": Ovaj komentar grmi na mrežama, pevačica urnisala Minu i Kaspera

"Kao ćurka i noj, ona ni ne razume šta joj priča": Ovaj komentar grmi na mrežama, pevačica urnisala Minu i Kaspera

Mondo pre 8 sati
Pevačica Mina Kostić je u srećnoj vezi sa Manetom Ćuruvijom, koji godinama živi i radi u Americi. Par je ljubav počeo preko mreža, a krajem prošle godine su se prvi put uživo i videli i od tada se ne razdvajaju. Mina i Kasper su ubrzo stekli simpatije… »
Haos u domu Mine Kostić Pobesnela zbog Kaspera i njegovog poteza: "Zbog tebe sam ispala budala pred kamerama"

Haos u domu Mine Kostić Pobesnela zbog Kaspera i njegovog poteza: "Zbog tebe sam ispala budala pred kamerama"

Blic pre 14 sati
Mina je osetila poniženje zbog Kasperovog javnog stava Ova situacija izazvala je podelu mišljenja i komentara na društvenim mrežama Veza pevačice Mine Kostić i njenog partnera Maneta Ćuruvije Kaspera, stavljena je na prvi ozbiljan test nakon što je on… »
„Shvatila je da je ispala smešna pred kamerama“: Prva svađa Mine Kostić i Kaspera

„Shvatila je da je ispala smešna pred kamerama“: Prva svađa Mine Kostić i Kaspera

Nova pre 14 sati
Veza Mine Kostić i njenog partnera Maneta, koji je poznatiji kao Kasper, doživela je prvi ozbiljan test. I to kada se konačno upoznali licem u lice posle šest meseci veze na daljinu. Naime, Kasper je doputovao iz Njujorka u Srbiju kako bi praznike proveo… »
Prva svađa Mine Kostić i Kaspera, pevačica zbog jednog poteza pobesnela na njega?! "Ispala je budala..."

Prva svađa Mine Kostić i Kaspera, pevačica zbog jednog poteza pobesnela na njega?! "Ispala je budala..."

Telegraf pre 14 sati
Veza Mine Kostić i njenog partnera Maneta Ćuruvije, koji je javnosti poznatiji kao Kasper, doživela je prvi ozbiljan test i to kada se konačno upoznali licem u lice posle šest meseci veze na daljinu. Kasper je doputovao iz Njujorka u Srbiju kako bi… »
"Zbog tebe sam ispala budala pred kamerama" Mina Kostić besna na Kaspera, ovo su detalji prve svađe

"Zbog tebe sam ispala budala pred kamerama" Mina Kostić besna na Kaspera, ovo su detalji prve svađe

Kurir pre 16 sati
Veza Mine Kostić i njenog partnera Maneta, koji je poznatiji kao Kasper, doživela je prvi ozbiljan test! I to kada se konačno upoznali licem u lice posle šest meseci veze na daljinu. Naime, Kasper je doputovao iz Njujorka u Srbiju kako bi praznike proveo… »
"Naljutila se jer je ispala smešna": Mina Kostić besna na Kaspera, ovo su prvi detalji svađe

"Naljutila se jer je ispala smešna": Mina Kostić besna na Kaspera, ovo su prvi detalji svađe

Mondo pre 15 sati
Veza Mine Kostić i njenog partnera Maneta, koji je poznatiji kao Kasper, doživela je prvi ozbiljan test! I to kada se konačno upoznali licem u lice posle šest meseci veze na daljinu. Kasper je doputovao iz Njujorka u Srbiju kako bi praznike proveo sa… »

Vesti dana »