Povezane vesti
Kolumbijski predsednik najavio da će se sastati sa Trampom 3. februara
Euronews 15.01.2026
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je danas da će se sastati sa američkim predsednikom Donaldom Trampom 3. februara. "Videćemo rezultate ovog sastanka, to je ključno. Moja namera je da Kolumbijci, iz svih delova zemlje, ne pate i da mogu biti… »
Poznat tačan datum važnog sastanka: Oči u oči sa Trampom
B92 15.01.2026
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je danas da će se sastati sa američkim predsednikom Donaldom Trampom 3. februara. "Videćemo rezultate ovog sastanka, to je ključno. Moja namera je da Kolumbijci, iz svih delova zemlje, ne pate i da mogu biti u… »
Kolumbijski predsednik najavio da će se sastati sa Trampom 3. februara
Politika 15.01.2026
Cilj razgovora mir i stabilnost. Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je danas da će se sastati sa američkim predsednikom Donaldom Trampom 3. februara. „Videćemo rezultate ovog sastanka, to je ključno. Moja namera je da Kolumbijci, iz svih delova… »
Vesti dana »
Đoan Penjaroja: Zvezda je zasluženo pobedila, ponosan sam na svoje igrače
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 55 minutajoš 4 povezane
Bolomboj i trojke presudili Partizanu: Zvezda dobila prvi ABA derbi
Danas pre 30 minutajoš 2 povezane
Vučić u iznenadnoj poseti UAE razgovarao sa predsednikom Bin Zajedom Al Nahjanom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana