Povezane vesti
Srbi dali svoj sud - ovo je najbolji kraj u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji"
B92 15.01.2026
Beograd je grad koji se širi na desetinama brda i sastoji od čak 169 različitih naselja, od urbanih zona u samom jezgru do mirnijih, gotovo varošica na njegovim obodima. Upravo zbog te raznolikosti, život u prestonici ne izgleda isto na Vračaru, u… »
Srbi izglasali koji deo Beograda je najbolji za život: "Živeo sam dugo u EU, takvo naselje ne postoji nigde"
Kurir 15.01.2026
Beograd je grad koji se prostire preko brojnih brežuljaka i obuhvata čak 169 različitih naselja - od gusto izgrađenog centra do mirnijih, gotovo varoških delova na periferiji. Upravo ta raznolikost čini da svakodnevica u prestonici ne izgleda isto na… »
Srbi izglasali - ovo je najbolji kraj za život u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji nigde…
Blic 15.01.2026
Čukarica se ističe kao povoljan deo grada zbog kombinacije zelenila, infrastrukture i blizine prirodnih sadržaja. Ipak "pobedu" je odnela druga beogradska opština. Beograd je grad koji se širi na desetinama brda i sastoji od čak 169 različitih naselja… »
Vesti dana »
Tri mlada života ugašena u jednom jutru, MUP apeluje na vozače
Jugmedia pre 36 minutajoš 32 povezane
(Mape) stižu pljuskovi, hladni front obara i temperaturu: Detaljna vremenska prognoza Marka Čubrila do polovine jula
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Ušakov otkrio detalje razgovora Putina i Trampa; Zelenski: Rusija za nedelju dana lansirala oko 2.200 dronova
RTS pre 6 minutajoš 27 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 1 satjoš 21 povezana