Povezane vesti

Srbi dali svoj sud - ovo je najbolji kraj u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji"

Srbi dali svoj sud - ovo je najbolji kraj u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji"

B92 pre 12 sati
Beograd je grad koji se širi na desetinama brda i sastoji od čak 169 različitih naselja, od urbanih zona u samom jezgru do mirnijih, gotovo varošica na njegovim obodima. Upravo zbog te raznolikosti, život u prestonici ne izgleda isto na Vračaru, u… »
Srbi izglasali koji deo Beograda je najbolji za život: "Živeo sam dugo u EU, takvo naselje ne postoji nigde"

Srbi izglasali koji deo Beograda je najbolji za život: "Živeo sam dugo u EU, takvo naselje ne postoji nigde"

Kurir pre 16 sati
Beograd je grad koji se prostire preko brojnih brežuljaka i obuhvata čak 169 različitih naselja - od gusto izgrađenog centra do mirnijih, gotovo varoških delova na periferiji. Upravo ta raznolikost čini da svakodnevica u prestonici ne izgleda isto na… »
Srbi izglasali - ovo je najbolji kraj za život u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji nigde…

Srbi izglasali - ovo je najbolji kraj za život u Beogradu: "Živeo sam dugo u Evropi, takvo naselje ne postoji nigde…

Blic pre 17 sati
Čukarica se ističe kao povoljan deo grada zbog kombinacije zelenila, infrastrukture i blizine prirodnih sadržaja. Ipak "pobedu" je odnela druga beogradska opština. Beograd je grad koji se širi na desetinama brda i sastoji od čak 169 različitih naselja… »

Vesti dana »