Povezane vesti

"Nadam se da ću imati snage" nakon što je otkrila da gubi sluh i ima zdravstvene probleme, pevačica najavila povlačenje sa…

"Nadam se da ću imati snage" nakon što je otkrila da gubi sluh i ima zdravstvene probleme, pevačica najavila povlačenje sa…

Blic pre 1 dan
Pevačica osvrće se na svoj zdravstveni izazov, uključujući probleme s kičmom i kolenima. Tereza Kesovija izražava želju za održavanjem još tri oproštajna koncerta. Popularna pevačica Tereza Kesovija (87) bi volela da održi još tri koncerta i da se uz… »
„Želim da se od publike oprostim pesmom“: Tereza Kesovija hoće da održi još samo tri koncerta i to u ovim gradovima

„Želim da se od publike oprostim pesmom“: Tereza Kesovija hoće da održi još samo tri koncerta i to u ovim gradovima

Nova pre 1 dan
Čuvena hrvatska pevačica već godinama ima zdravstvene probleme, pa uskoro namerava da završi karijeru. Tereza Kesovija najavila je svoja tri koncerta kojima će se, kako je rekla za hrvatske medije, oprostiti od publike. Pevačica već duže vreme ima… »
Pevačica najavila kraj karijere! Velika muziča zvezda održaće još samo 3 koncerta: Boli me kičma, bole i kolena, nadam se da…

Pevačica najavila kraj karijere! Velika muziča zvezda održaće još samo 3 koncerta: Boli me kičma, bole i kolena, nadam se da…

Kurir pre 1 dan
Velika muzička zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, Tereza Kesovija, rešila je da završi svoju bogatu karijeru. Pop pevačica ima u planu da održi još tri koncerta i da se oprosti od svoje publike. - Jako sam puno radila i to je sad došlo na naplatu. Ali… »
Tereza Kesovija najavila kraj karijere! Hoće da održi još samo 3 koncerta: "Nadam se da ću skupiti snage"

Tereza Kesovija najavila kraj karijere! Hoće da održi još samo 3 koncerta: "Nadam se da ću skupiti snage"

Telegraf pre 1 dan
"Jako sam puno radila i to je sad došlo na naplatu. Ali dobro je i godine su tu", rekla je Tereza Kesovija (87) i otkrila kako planira održati još tri koncerta i da će to verovatno biti kraj njene karijere. - To je moja želja, ali videćemo kako će biti… »

Vesti dana »