Povezane vesti
Od Stajićeva i Sremske Mitrovice do Niša: Tragom logora za Hrvate u Srbiji
BBC News 15.01.2026
Stajićevo je bilo jedno od zatočeničkih objekata za Hrvate na teritoriji Srbije. Bivši logoraši pričaju o mučenjima i torturi koju su prolazili. Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u… »
NIN 15.01.2026
Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava zemljana staza koja vodi do bivšeg poljoprivrednog dobra Livade… »
Južne vesti 15.01.2026
Dalia Koler Unutrašnjost logora u Begejcima, današnjem Toraku Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava… »
Danas 15.01.2026
Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava zemljana staza koja vodi do bivšeg poljoprivrednog dobra Livade… »
Radio 021 15.01.2026
Stajićevo je bilo jedno od zatočeničkih objekata za Hrvate na teritoriji Srbije. Bivši logoraši pričaju o mučenjima i torturi koju su prolazili. Dalia Koler Unutrašnjost logora u Begejcima, današnjem Toraku Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana