Povezane vesti
Od Stajićeva i Sremske Mitrovice do Niša: Tragom logora za Hrvate u Srbiji
BBC News 15.01.2026
Stajićevo je bilo jedno od zatočeničkih objekata za Hrvate na teritoriji Srbije. Bivši logoraši pričaju o mučenjima i torturi koju su prolazili. Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u… »
Danas 15.01.2026
Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava zemljana staza koja vodi do bivšeg poljoprivrednog dobra Livade… »
Radio 021 15.01.2026
Stajićevo je bilo jedno od zatočeničkih objekata za Hrvate na teritoriji Srbije. Bivši logoraši pričaju o mučenjima i torturi koju su prolazili. Dalia Koler Unutrašnjost logora u Begejcima, današnjem Toraku Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700… »
NIN 15.01.2026
Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava zemljana staza koja vodi do bivšeg poljoprivrednog dobra Livade… »
Južne vesti 15.01.2026
Dalia Koler Unutrašnjost logora u Begejcima, današnjem Toraku Stajićevo je seoce sa nešto više od 1.700 stanovnika uz sam magistralni put koji iz pravca Pančeva vodi u Zrenjanin. Sa desne strane puta često opterećenog kamionima, pruža se blatnjava… »
Vesti dana »
Ovo je bolelo više od poraza! Marakana sablasno prazna, Kostić progovorio o navijačima!
Kurir pre 3 minutajoš 28 povezanih
Dok se Trump udvara Siju, raste pritisak da se suoči sa Kinom zbog podrške Iranu
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 16 povezanih
Još danas kiša, pa promena vremena: Temperature će rasti do kraja septembra
Insajder pre 27 minutajoš 20 povezanih
Uživo kriza na Bliskom istoku: Iran i SAD pregovaraju o kraju sukoba: otvaranje Ormuskog moreuza u zamenu za ukidanje sankcija
Euronews pre 52 minutajoš 12 povezanih