Povezane vesti
"Bili smo gladni, otac se drugačije ponašao prema njoj": Nenad otkrio zbog čega ne priča sa Radom Manojlović
Telegraf pre 24 dana
U porodici Rade Manojlović nisu idealni odnosi, a sve to je otkrio njen polubrat Nenad Manojlović, koji je sada otkrio nove detalje. Naime, on je nedavno rekao da nije u najboljim odnosima sa ocem, i da nije u komunikaciji sa Radom i njenom sestrom… »
„Počeo sam da pevam jer smo bili gladni“: Brat Rade Manojlović o teškom detinjstvu i odnosu sa pevačicom
Nova pre 23 dana
Pavač Nenad Manojlović godinama aktivno radi, a javnosti je poznat i kao brat popularne pevačice. Rada je na početku Nenadove karijere pružala veliku podršku, zbog čega je delovalo da su u idiličnim odnosima, međutim, to se kasnije promenilo. Brata i… »
"Dok sam se ja sam borio, Radmili se to nije desilo" Brat Rade Manojlović otkrio kompletnu istinu sukoba sa sestrom: Bili smo…
Kurir pre 23 dana
Odnos između Rade Manojlović i Nenada Manojlovića, ne funkcioniše decenijama, a Nenad je sada otkiro da veliku ulogu u lošim odnosima između brata i sestre kriv njihov otac. Nenad Manojlović se sada "otvorio" malo više, pa progovorio i porodičnim… »
"Počeo sam da pevam jer smo bili gladni" Brat Rade Manojlović o siromaštvu, traumama iz detinjstva i ocu: "Odvratne stvari su…
Blic pre 24 dana
Nenadova komunikacija sa sestrama Marijom i Radom Manojlović nije učestala On je rekao da je oca video 15ak puta u životu Nenad Manojlović u nekoliko navrata je otvoreno govorio o narušenim porodičnim odnosima, a sada je otkrio nove detalje. On se… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Beta pre 5 minutajoš 22 povezane
"Baš ću dobro da lažem": Jokiću je bilo neprijatno da priča o jednoj temi posle nestvarne partije
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
Atentator na Aleksejeva doputovao u Moskvu 2025. godine po nalogu ukrajinskih službi?
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Detaljna prognoza RHMZ za naredne dane: Danas do 14 stepeni, a od sutra drastična promena i jak vetar
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih