Povezane vesti
Žestoke kazne za trenere! Tajno snimljen pokušaj prevare, a onda je palo priznanje!
Kurir 15.01.2026
Taj skandal ukaljao je organizaciju Svetskog prvenstva u nordijskom skijanju čiji je Norveška bila domaćin prošlog marta, ali i ugled reprezentacije. Osim Brevika, suspendovani su pomoćni trener Tomas Loben i član stručnog štaba Adrijan Livelten, navodi… »
Trojica trenera suspendovana zbog prepravljanja odela ski skakača
Danas 15.01.2026
Trojica trenera reprezentacije Norveške u ski skokovima, među kojima je glavni trener Magnus Brevik, suspendovani su na 18 meseci zbog prepravljanja takmičarskih odela. Taj skandal ukaljao je organizaciju Svetskog prvenstva u nordijskom skijanju čiji je… »
Trojica norveških trenera suspendovana zbog prepravljanja odela ski skakača
Radio sto plus 15.01.2026
Taj skandal ukaljao je organizaciju Svetskog prvenstva u nordijskom skijanju čiji je Norveška bila domaćin prošlog marta, ali i ugled reprezentacije. Osim Brevika, suspendovani su pomoćni trener Tomas Loben i član stručnog štaba Adrijan Livelten, navodi… »
Norveškim trenerima duga suspenzija zbog prepravke odela
Sport klub 15.01.2026
Treneri reprezentacije Norveške u ski skokovima Magnus Brevik, Tomas Loben i Adrijan Livelten (redom - glavni, pomoćni i član stručnog štaba) suspendovani su na 18 meseci zbog prepravljanja odela takmičara. Bila je to odluka Međunarodne skijaške… »
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 51 minutajoš 2 povezane