Povezane vesti
Putin: Desetine zemalja širom sveta trenutno pati od haosa i bezakonja
Politika pre 21 dana
Mir ne nastupa sam, on se gradi. Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja… »
Putin: Pogoršava se situacija na međunarodnoj sceni, sve su češće jednostrane akcije
RTV pre 21 dana
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim… »
Putin: Situacija na međunarodnoj sceni sve gora – mir ne dolazi sam, on se gradi /video/
Sputnik pre 21 dana
Situacija na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Jedan od ključnih faktora za održivi razvoj i… »
Putin zapretio Zapadu: Jednostrane akcije vode u bezakonje
B92 pre 21 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam, već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim ambasadorima… »
"Situacija na međunarodnoj sceni sve gora": Putin se obratio iz Kremlja
Večernje novosti pre 21 dana
SITUACIJA na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Foto: Tanjug Prema njegovim rečima, jedan od… »
Vesti dana »
MOL i ADNOC prave zajedničku kompaniju za upravljanje NIS-om! Ministarka Đedović dobila garancije: Rafinerija nastavlja da radi
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Policija u Šidu zaplenila automatsku pušku, osumnjičenom određeno zadržavanje
RTV pre 6 satijoš 25 povezanih
Rok za prijavu u sistemu “Svoj na svome” produžen do 9. februara
Valjevska posla pre 4 satijoš 17 povezanih