Povezane vesti
Putin: Desetine zemalja širom sveta trenutno pati od haosa i bezakonja
Politika pre 9 sati
Mir ne nastupa sam, on se gradi. Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja… »
Putin: Pogoršava se situacija na međunarodnoj sceni, sve su češće jednostrane akcije
RTV pre 9 sati
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim… »
Putin: Situacija na međunarodnoj sceni sve gora – mir ne dolazi sam, on se gradi /video/
Sputnik pre 9 sati
Situacija na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Jedan od ključnih faktora za održivi razvoj i… »
Putin zapretio Zapadu: Jednostrane akcije vode u bezakonje
B92 pre 9 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam, već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim ambasadorima… »
"Situacija na međunarodnoj sceni sve gora": Putin se obratio iz Kremlja
Večernje novosti pre 9 sati
SITUACIJA na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Foto: Tanjug Prema njegovim rečima, jedan od… »
Vesti dana »
Veliki preokret Zvezde u Milanu: Crveno-beli savladali Armani (VIDEO)
Danas pre 0 minutajoš 1 povezana
"To će biti Trampov kraj" Republikanski kongresmen udario na lidera Amerike: "Bilo kakva vojna akcija SAD na Grenlandu značila bi..."
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Krenuo u PIO fond, pa nestao bez traga! Porodica iz Čačka moli za pomoć, policija na nogama
Blic pre 5 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za petak, 16. januar: Malo hladnije nego u sredu, ujutru ponegde mraz
Beta pre 25 minutajoš 2 povezane