Povezane vesti
Putin: Desetine zemalja širom sveta trenutno pati od haosa i bezakonja
Politika 15.01.2026
Mir ne nastupa sam, on se gradi. Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja… »
Putin: Pogoršava se situacija na međunarodnoj sceni, sve su češće jednostrane akcije
RTV 15.01.2026
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim… »
Putin: Situacija na međunarodnoj sceni sve gora – mir ne dolazi sam, on se gradi /video/
Sputnik 15.01.2026
Situacija na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Jedan od ključnih faktora za održivi razvoj i… »
Putin zapretio Zapadu: Jednostrane akcije vode u bezakonje
B92 15.01.2026
Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da se pogoršava situacija na međunarodnoj sceni i da su sve češće jednostrane akcije, kao i da mir ne dolazi sam, već se gradi. On je u Kremlju tokom ceremonije uručivanja akreditiva stranim ambasadorima… »
"Situacija na međunarodnoj sceni sve gora": Putin se obratio iz Kremlja
Večernje novosti 15.01.2026
SITUACIJA na međunarodnoj sceni se sve više pogoršava, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u Kremlju tokom ceremonije primanja akreditiva od 34 ambasadora, uključujući i iz neprijateljskih zemalja. Foto: Tanjug Prema njegovim rečima, jedan od… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 24 minutajoš 57 povezanih
"Niko nije sam": U Kragujevcu skup podrške privedenim studentima iz Novog Pazara
Nova pre 34 minutajoš 32 povezane
Amerika pala na kolena ili sprema krvavu zamku?! Iran ismejao Trampa pred celim svetom, milioni ostaju bez vode i struje? Ručna povučena u poslednjem trenutku, ali pravi pakao tek sledi
Blic pre 54 minutajoš 58 povezanih
Vozač pod dejstvom kokaina osumnjičen za ometanje policije u Novom Pazaru
Sandžak haber pre 3 satajoš 24 povezane