Povezane vesti
Nastavlja se drama u JANAF-u, radnici traže: "Taj čovek mora da ode bez otpremnine"
Blic 15.01.2026
Sednica Nadzornog odbora Jadranskog naftovoda Janaf, zakazana za danas i planirana za raspravu o opozivu člana Uprave Vladislava Veselice, nije održana zbog nedostatka kvoruma, izjavio je član NO Silvije Salomon Jazbec, predstavnik radnika. Jazbec navodi… »
Nastavlja se agonija u Janafu-u: Sednica propala, radnici poručili - ovaj čovek mora da ode
Kurir 15.01.2026
Kriza u Jadranskom naftovodu ( Janaf) ulazi u novu fazu. Nakon što je člana Upravnog odbora Janafa Vladislava Veselice podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Uprave te kompanije Stjepana Adanića, drama se nastavlja. Za juče je bila zakazana sednica… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 38 minutajoš 34 povezane
Skandal na Slanoj Bari: "Grobari" topovskim udarima povredili sudiju i igrača, Vojvodina odbila da nastavi meč - Partizan prvak!
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih