Povezane vesti
Gej afera trese Srbiju, umešan bivši muž naše voditeljke: Saznalo se šta je sve radio, neviđeni skandal
Mondo pre 8 sati
Nova gej afera trese Elitu 9, ali i Srbiju, budući da je kontroverzni rijaliti učesnik Uroš Stanić izneo veoma teške i šokantne tvrdnje o svom odnosu sa Borom Santanom, koje su izazvale nelagodu do te mere da je Bora bio na ivici suza, dok su ostali… »
"Ljubio me u nosić, dozvolio mi je da ga..." Gej afera trese Elitu, Uroš Stanić izneo sve o odnosu sa Borom: Santani upao u…
Kurir pre 10 sati
Rijaliti učesnik Uroš Stanić izneo je šok tvrdnje o svom odnosu sa Borom Santanom kojem je bilo toliko neprijatno da je bio na ivici suza, a rijaliti učesnici su bili šokirani priznanjem. Uroš Stanić je bez ustezanja počeo da deli detalje, tvrdeći da mu… »
"Ljubio me u nosić!" Uroš priznao sve o odnosu sa Borom! Santana umalo zaplakao, pa pretio: "Samo da izađeš.."
Telegraf pre 10 sati
U Eliti svakodnevna dešavanja i prozivke šokiraju javnost. Ipak, danas su svi bili zatečeni, naročito ukućani u Beloj kući, kada je Uroš Stanić izneo neke tvrdnje o svom odnosu sa Borom Santanom. Njemu je bilo toliko neprijatno da je bukvalno bio na… »
"Ljubio me u nosić, dozvolio mi je da ga poljubim" Uroš Stanić šokirao tvrdnjama o odnosu sa Borom, Santana od besa na ivici…
Blic pre 11 sati
Bora je reagovao emotivno, povukavši se i negirajući mnoge od Uroševih izjava. Obezbeđenje je intervenisalo kako bi sprečilo potencijalni fizički incident. Rijaliti učesnik Uroš Stanić izneo je šok tvrdnje o svom odnosu sa Borom Santanom kojem je bilo… »
Vesti dana »
Veliki preokret Zvezde u Milanu: Crveno-beli savladali Armani (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
(Foto) Čudo kod Ćuprije! Zabeležen prizor koji je šokirao meštane: Pljušte komentari na društvenim mrežama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana