Povezane vesti
Marinković iz Antalije: Paklen ritam treninga, zasluženo smo u vrhu tabele
IndeksOnline pre 9 sati
Fudbaleri Novog Pazara vredno rade na pripremama u turskoj Antaliji. Nakon pobede nad ruskim Ahmatom, „Plave“ očekuje provera protiv češke Karvine, a defanzivac Jovan Marinković sumira utiske o dosadašnjem delu sezone, uslovima rada i ambicijama. Prvi… »
Čamaj o prvim danima sa ekipom: Jako sam zadovoljan i utisci su jako pozitivni
IndeksOnline pre 10 sati
ANTALIJA – Fudbaleri Novog Pazara nastavljaju sa vrednim radom na pripremama u turskoj Antaliji, gde bruse formu za nastavak Superlige Srbije. U odličnim uslovima hotela i trening centara, „Plavi“ sprovode intenzivan trenažni proces, a redove tima… »
Marinković iz Antalije: Paklen ritam treninga, zasluženo smo u vrhu tabele
Sandžak haber pre 9 sati
Marinković iz Antalije: Paklen ritam treninga, zasluženo smo u vrhu tabele pretraganaslovnaSocial15. januar 2026.Marinković iz Antalije: Paklen ritam treninga, zasluženo smo u vrhu tabeleFudbaleri Novog Pazara vredno rade na pripremama u turskoj… »
Camaj o prvim danima sa ekipom: Jako sam zadovoljan i utisci su jako pozitivni
Sandžak haber pre 9 sati
Camaj o prvim danima sa ekipom: Jako sam zadovoljan i utisci su jako pozitivni pretraganaslovnaSocial15. januar 2026.Camaj o prvim danima sa ekipom: Jako sam zadovoljan i utisci su jako pozitivniANTALIJA – Fudbaleri Novog Pazara nastavljaju sa vrednim… »
Marinković: Treniramo jako u Antaliji kako bismo nastavili prvenstvo u istom ritmu
RTV Novi Pazar pre 10 sati
Fudbaleri Novog Pazara vredno rade na pripremama u Antaliji, gde, prema rečima fudbalera Jovana Marinkovića, imaju odlične uslove i veoma jak trenažni proces. Nakon pobede nad Ahmatom iz Groznog, Plave 16. januara očekuje nova provera protiv češke… »
Vesti dana »
Veliki preokret Zvezde u Milanu: Crveno-beli savladali Armani (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za petak, 16. januar: Malo hladnije nego u sredu, ujutru ponegde mraz
Beta pre 3 satajoš 3 povezane
(Foto) Čudo kod Ćuprije! Zabeležen prizor koji je šokirao meštane: Pljušte komentari na društvenim mrežama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana