Povezane vesti

"Angažujem sud, tražim svoja prava", Terza nikad odlučniji po pitanju ćerke: Raskrinkao Milicu, "rekla je da..."

"Angažujem sud, tražim svoja prava", Terza nikad odlučniji po pitanju ćerke: Raskrinkao Milicu, "rekla je da..."

Telegraf pre 15 sati
Borislav Terzić Terza otkako je dobio ćerkicu pokušava na sve načine da učestvuje u njenom odrastanju iako zeleno svetlo za to od Milice Veličković još nije dobio. Nedavno je oteran sa krštenja Barbare, a Milica je rekla da je ušao sa bubicom i da je… »
"Angažujem sud, tražim svoja prava" Terza doneo veliku odluku o ćerki i Milici: "Tražio sam joj broj računa, rekla mi je da…

"Angažujem sud, tražim svoja prava" Terza doneo veliku odluku o ćerki i Milici: "Tražio sam joj broj računa, rekla mi je da…

Blic pre 16 sati
Terza je odlučan u nameri da DNK testom reši situaciju. Problem između njih dvoje uključuje nesuglasice oko izdržavanja deteta i upisivanja njegog očinstva u zvanične dokumente. Borislav Terzić Terza otkrio je u rijalitiju "Elita 9" da je doneo odluku da… »
Terzin brat razvezao jezik nakon skandala u crkvi: Evo koju odluku je donela Milica Veličković, ovome se niko nije nadao

Terzin brat razvezao jezik nakon skandala u crkvi: Evo koju odluku je donela Milica Veličković, ovome se niko nije nadao

Blic pre 1 dan
Miloš Terzić, brat Borislava Terzića, potvrdio je da porodica nije prisustvovala krštenju zbog mogućih provokacija. Miloš je izjavio da porodica planira proslavu nakon što Borislav završi učestvovanje u rijalitiju. Na krštenju ćerkice Milice Veličković… »

Vesti dana »