Povezane vesti
Đurić sa Sijartom: Odnosi Srbije i Mađarske su simbol partnerstva i prijateljstva
RTV 15.01.2026
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom, koji je u zvaničnoj poseti Beogradu. "Drago mi je da poželim dobrodošlicu prvom ministru spoljnih poslova koji je posetio Beograd u… »
Đurić sa Sijartom u Beogradu: Odnosi Srbije i Mađarske su simbol partnerstva i prijateljstva
Euronews 15.01.2026
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom, koji je u zvaničnoj poseti Beogradu. "Drago mi je da poželim dobrodošlicu prvom ministru spoljnih poslova koji je posetio Beograd u 2026… »
Vesti dana »
Bosanac nakon usvajanja Rezolucije o Srbiji: Jedini način kako izaći iz pat pozicije - pravedni izbori
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Jedna Trampova rečenica napravila je haos: Cene nafte u porastu, a berze u padu nakon izjave o kraju primirja sa Iranom
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Hitno se oglasio Vitalij Kličko: Broj poginulih raste! Rusi izveli nemilosrdne napade na Kijev
Kurir pre 16 minutajoš 28 povezanih