Povezane vesti
„Rodi mi sina i dobijaš sve!“ Milioner (79) spreman da prepiše imperiju, ali samo ako žena ispuni ove kriterijume
Dnevnik 15.01.2026
" Ono što mi treba je lepa, obična seoska devojka koja razume stvari", rekao je. Britanski aristokrata Sir Benjamin Slejd (79) traži znatno mlađu ženu i, kako sam kaže, želi da mu rodi muškog naslednika koji bi jednog dana preuzeo njegovo imanje. Objavio… »
Milioner (79) traži mladu ženu da mu rodi sina: Sve će ostati njoj kada on umre, ali mora da ispuni ove stroge kriterijume
Kurir 15.01.2026
Britanski aristokrata Sir Benjamin Slejd (79) traži znatno mlađu ženu i, kako sam kaže, želi da mu rodi muškog naslednika koji bi jednog dana preuzeo njegovo imanje. Objavio je i poduži popis uslova koje očekuje od buduće supruge. Ko je Sir Benjamin… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 54 minutajoš 44 povezane
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 1 satjoš 53 povezane
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 34 minutajoš 66 povezanih