Povezane vesti
„Rodi mi sina i dobijaš sve!“ Milioner (79) spreman da prepiše imperiju, ali samo ako žena ispuni ove kriterijume
Dnevnik pre 25 dana
" Ono što mi treba je lepa, obična seoska devojka koja razume stvari", rekao je. Britanski aristokrata Sir Benjamin Slejd (79) traži znatno mlađu ženu i, kako sam kaže, želi da mu rodi muškog naslednika koji bi jednog dana preuzeo njegovo imanje. Objavio… »
Milioner (79) traži mladu ženu da mu rodi sina: Sve će ostati njoj kada on umre, ali mora da ispuni ove stroge kriterijume
Kurir pre 25 dana
Britanski aristokrata Sir Benjamin Slejd (79) traži znatno mlađu ženu i, kako sam kaže, želi da mu rodi muškog naslednika koji bi jednog dana preuzeo njegovo imanje. Objavio je i poduži popis uslova koje očekuje od buduće supruge. Ko je Sir Benjamin… »
Vesti dana »
Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Čačku zbog smrti devojčice Eme (4) nakon operacije krajnika
Telegraf pre 2 minutajoš 43 povezane
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 2 povezane
Ovakvo upozorenje RHMZ dugo nismo videli: Tri u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 32 minutajoš 30 povezanih