Povezane vesti
„Javljeno mi je da hoće da me gepekuju, da će izvesna ekipa iz Beograda doći“: Bivšem radniku „Ziđina“ stigle pretnje nakon…
Glas Zaječara 15.01.2026
Mladić Jovan Alagić iz Aleksinca, doskorašnji radnik "Ziđina" koji je javno govorio o trovanju u toj kineskoj kompaniji, našao se na meti pretnji nepoznatih osoba, zbog čega je saslušan u prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA). On je za… »
„Javljeno mi je da hoće da me gepekuju, da će izvesna ekipa iz Beograda doći“: Bivšem radniku „Ziđina“ stigle pretnje nakon…
Nova 15.01.2026
Mladić Jovan Alagić iz Aleksinca, doskorašnji radnik "Ziđina" koji je javno govorio o trovanju u toj kineskoj kompaniji, našao se na meti pretnji nepoznatih osoba, zbog čega je saslušan u prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA). On je za… »
Vesti dana »
Putinova stranka ostvarila ubedljivu prednost na parlamentarnim izborima: Očekuje se dvotrećinska većina u Dumi
Insajder pre 47 minutajoš 15 povezanih
Istorijsko poniženje i katastrofa u Nemačkoj: Merc doživeo potpuni debakl, Berlin dobija novu vlast?!
Mondo pre 12 minutajoš 10 povezanih
Svežije u Srbiji, ponegde i pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje danas i do kraja septembra
Euronews pre 37 minutajoš 14 povezanih
6.000 DINARA: Sutra počinje isplata, ali ne za sve – evo ko dobija novac 22, a ko od 23. septembra
Ozon pre 57 minutajoš 10 povezanih