Povezane vesti
Ćerka Jovana Memedovića kupuje garderobu na buvljaku: „Sve kožne jakne koje imam su polovne“ VIDEO
Nova pre 22 sata
Ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila je snimak na kom je pokazala pilotsku američku kožnu jaknu koju je kupila na buvljaku, te istakla da sve kožne jakne koje ima u svom garderoberu su… »
Ćerka Jovana Memedovića se oblači na buvljaku: Sad je usnimila komad koji je platila samo 1.500 din.
Telegraf pre 24 sata
Ćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša, podelila je sa svima video u kom priča kako kupuje polovne stvari. Pokazala je jednu jaknu, koju je pazarila na buvljaku, te otkrila niz detalja. - U današnjoj epizodi... Moje omiljene stvari koje sam kupila… »
Ćerka Jovana Memedovića nosi polovnu garderobu: Kupuje stvari na buvljaku: "Košta 1.500 dinara" (video)
Blic pre 1 dan
Maša je kampovanje po Africi opisala kao nezaboravno iskustvo kojim je izuzetno zadovoljna i koje preporučuje svima. Napomenula je vremenske specifičnosti regije, uključujući izrazito toplo vreme tokom dana. Ćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša… »
Vesti dana »
Biće i sunca, ali... U Srbiji danas pretežno sunčano i vetrovito, temperatura do pet stepeni
Dnevnik pre 6 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Rođen Bendžamin Frenklin, ubijen Patris Lumumba, umro Bobi Fišer
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih
Rukometaši Srbije pod imperativom pobede! Evo gde možete gledati direktan prenos meča protiv Nemačke!
Kurir pre 16 minutajoš 8 povezanih