Povezane vesti

"Hana je tada dobila šamarčinu od mene": Nataša Bekvalac otkrila detalje odnosa sa starijom ćerkom

"Hana je tada dobila šamarčinu od mene": Nataša Bekvalac otkrila detalje odnosa sa starijom ćerkom

Mondo pre 17 sati
Nataša Bekvalac godinama je decu čuvala od svetla reflektora, a tek od skoro njena starija ćerka, Hana Ikodinović, je postala aktivna na društvenim mrežama. Odmah je poraslo interesovanje i za njihov odnos, a pevačica smatra da nije stroga mama, te da je… »
„Hana je dobila šamarčinu od mene“: Nataša Bekvalac otkrila detalje svađe sa ćerkom

„Hana je dobila šamarčinu od mene“: Nataša Bekvalac otkrila detalje svađe sa ćerkom

Nova pre 18 sati
Popularna pevačica je u prvom braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila naslednicu Hanu, koja je ostala sa njom nakon razvoda. Nataša Bekvalac godinama je decu čuvala od svetla reflektora, a tek od skoro njena starija ćerka je postala aktivna na… »
"Hana je dobila šamarčinu od mene": Nataša otkrila kakav problem je imala sa ćerkom: "Moj nekontrolisan bes"

"Hana je dobila šamarčinu od mene": Nataša otkrila kakav problem je imala sa ćerkom: "Moj nekontrolisan bes"

Telegraf pre 20 sati
Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa svojom ćerkom Hanom, priznajući da je jednom prilikom izgubila kontrolu nad sobom. Nataša je opisala trenutak kada je, kako kaže svojoj ćerki lupila šamar. Naime, Nataša Bekvalac, priznala je da se to… »
"Hana je dobila šamarčinu od mene", Nataša Bekvalac otkrila šta se desilo između nje i ćerke: "To je bio moj nekontrolisani…

"Hana je dobila šamarčinu od mene", Nataša Bekvalac otkrila šta se desilo između nje i ćerke: "To je bio moj nekontrolisani…

Blic pre 21 sat
Hana studira u Španiji uz podršku majke. Nataša i Hana imaju blizak odnos uprkos različitim stavovima o društvenim mrežama. Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa svojom ćerkom Hanom, priznajući da je jednom prilikom izgubila kontrolu nad… »

Vesti dana »