Povezane vesti
Oglasio se Hulio Iglesijas nakon optužbi za seksualno zlostavljanje: „Nikada nisam osetio toliku zluradost, ali još imam snage…
Nova pre 23 dana
Hulio Iglesijas se oglasio nakon optužbi za seksualno zlostavljanje. Slavni španski pevač Hulio Iglesijas nedavno se suočio sa optužbama za seksualno zlostavljanje dve žene. On se sada oglasio putem Instagrama i oštro negirao da se tako nešto dogodilo… »
Hulio Iglesijas o teškim optužbama: "Nikada nisam zlostavljao, prisiljavao ili omalovažavao nijednu ženu"
Blic pre 24 dana
Hulio Iglesijas negirao je optužbe od strane bivših radnica za zlostavljanje. Španske vlasti istražuju slučaj, koji je privukao pažnju međunarodnih organizacija. Pevač Hulio Iglesijas (82), koga su dve bivše radnice optužile za se*sualno i psihičko… »
Prvo oglašavanje Hulija Iglesijasa posle optužbi za zlostavljanje: "Nikada nisam osetio ovakvu zlobu"
B92 pre 24 dana
Poznati španski pevač Hulio Iglesijas odbacio je optužbe za zlostavljanje koje su protiv njega iznele dve bivše zaposlene, ocenivši ih kao "apsolutno netačne". Iglesijas (82) se oglasio putem Instagrama, gde je reagovao na navode osoba koje su ranije… »
‘Nikada nisam napastvovao ženu’: Hulio Iglesijas o optužbama za seksualno zlostavljanje
Danas pre 24 dana
Nekoliko dana pošto su dve žene optužile čuvenog španskog pevača Hulija Iglesijasa za seksualne napade, muzičar je te navode kategorički negirao. „Poričem da sam zlostavljao, prisiljavao bilo koju ženu ili ukazao nepoštovanje prema bilo kojoj. „Takve… »
'Nikada nisam napastvovao ženu': Hulio Iglesijas o optužbama za seksualno zlostavljanje
BBC News pre 24 dana
Iglesijas ima 82 godine i jedan je od najpoznatnijih španskih i evropskih pevača. Dve žene su ga optužile za kontinuirano seksualno zlostavljanje, što on poriče. Nekoliko dana pošto su dve žene optužile čuvenog španskog pevača Hulija Iglesijasa za… »
‘Nikada nisam napastvovao ženu’: Hulio Iglesijas o optužbama za seksualno zlostavljanje
Južne vesti pre 24 dana
Getty Images Nekoliko dana pošto su dve žene optužile čuvenog španskog pevača Hulija Iglesijasa za seksualne napade, muzičar je te navode kategorički negirao. „Poričem da sam zlostavljao, prisiljavao bilo koju ženu ili ukazao nepoštovanje prema bilo… »
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete, nikada nisam prisiljavao ili omalovažavao žene
Newsmax Balkans pre 24 dana
Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije "prisiljavao ili omalovažavao nijednu ženu". On je na svom Instagram profilu objavio saopštenje u kome je rekao… »
Hulio Iglesijas negira optužbe za seksualno zlostavljanje bivših zaposlenih
RTS pre 24 dana
Dve žene koje su radile za Hulija Iglesijasa tvrde da ih je „neprimereno dodirivao, upućivao uvrede i ponižavao“, kao i da se sve to odvijalo u „atmosferi kontrole“. Španski pevač negira tvrdnje bivših zaposlenih. Osamdesetdvogodišnju zvezdu evropske… »
Prvo oglašavanje Hulija Iglesijasa nakon gnusnih optužbi za zlostavljanje: Evo šta je poručio pevač o jezivim tvrdnjama
Kurir pre 24 dana
Slavni španski pevač Hulio Iglesijasdemantovao je optužbe za zlostavljanje koje su protiv njega iznele dve bivše zaposlene, nazvavši njihove tvrdnje „apsolutno netačnim“. Iglesijas (82) se oglasio na Instagramu, gde je izrazio žaljenje zbog, kako je… »
Oglasio se Hulio Iglesijas (82), negirao optužbe za seksualne napade: "Ja sam žrtva klevete, nikada nisam..."
Telegraf pre 24 dana
Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije "prisiljavao ili omalovažavao nijednu ženu". On je na svom Instagram profilu objavio saopštenje u kome je rekao… »
"Iskorištavao me je svake noći, osećala sam se kao robinja": Jeziva svedočenja žrtava Hulija Iglesijasa, koga su dve žene…
Kurir pre 24 dana
Slavni španski pevač Hulio Iglesijas, koji ima 82 godine, našao se u središtu ozbiljnog skandala nakon što su se u javnosti pojavile optužbe za seksualno zlostavljanje žena. Kako mediji prenose nova uznemirujuća svedočenja, dodatnu pažnju izazvao je i… »
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete
NIN pre 24 dana
Hulio Iglesijas negirao optužbe za seksualno i psihičko maltretiranje dve zaposlene: Žrtva sam klevete
Euronews pre 24 dana
Hulio Iglesijas negirao optužbe i istakao da je žrtva klevete
Politika pre 24 dana
Dve žene koje su radile u njegovim vilama na Karibima, optužile su pevača za seksulne napade. Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije „prisiljavao ili… »
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete, nikada nisam zlostavljao nijednu ženu
N1 Info pre 24 dana
Vesti dana »
Samoopredeljenje ocenilo zahtev za kažnjavanje Tačija i drugih kao "politički čin", Osmani poručila da je rat OVK bio "pravedan"
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Stiglo oko 2 i po miliona prijava za upis bespravnih objekata: Kada će početi upis u katastar nepokretnosti?
RTS pre 1 satjoš 81 povezana
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 34 minutajoš 30 povezanih