Povezane vesti
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete, nikada nisam prisiljavao ili omalovažavao žene
Newsmax Balkans pre 52 minuta
Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije "prisiljavao ili omalovažavao nijednu ženu". On je na svom Instagram profilu objavio saopštenje u kome je rekao… »
Hulio Iglesijas negira optužbe za seksualno zlostavljanje bivših zaposlenih
RTS pre 52 minuta
Dve žene koje su radile za Hulija Iglesijasa tvrde da ih je „neprimereno dodirivao, upućivao uvrede i ponižavao“, kao i da se sve to odvijalo u „atmosferi kontrole“. Španski pevač negira tvrdnje bivših zaposlenih. Osamdesetdvogodišnju zvezdu evropske… »
Prvo oglašavanje Hulija Iglesijasa nakon gnusnih optužbi za zlostavljanje: Evo šta je poručio pevač o jezivim tvrdnjama
Kurir pre 1 sat
Slavni španski pevač Hulio Iglesijasdemantovao je optužbe za zlostavljanje koje su protiv njega iznele dve bivše zaposlene, nazvavši njihove tvrdnje „apsolutno netačnim“. Iglesijas (82) se oglasio na Instagramu, gde je izrazio žaljenje zbog, kako je… »
Oglasio se Hulio Iglesijas (82), negirao optužbe za seksualne napade: "Ja sam žrtva klevete, nikada nisam..."
Telegraf pre 2 sata
Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije "prisiljavao ili omalovažavao nijednu ženu". On je na svom Instagram profilu objavio saopštenje u kome je rekao… »
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete
NIN pre 2 sata
Hulio Iglesijas negirao optužbe za seksualno i psihičko maltretiranje dve zaposlene: Žrtva sam klevete
Euronews pre 1 sat
Hulio Iglesijas negirao optužbe i istakao da je žrtva klevete
Politika pre 2 sata
Dve žene koje su radile u njegovim vilama na Karibima, optužile su pevača za seksulne napade. Pevač Hulio Iglesijas, koga su dve bivše radnice optužile za seksualno i psihičko maltretiranje, negirao je te optužbe i rekao da nikada nije „prisiljavao ili… »
Iglesijas negirao optužbe: Ja sam žrtva klevete, nikada nisam zlostavljao nijednu ženu
N1 Info pre 2 sata
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 38 povezanih
Osam godina od ubistva Olivera ivanovića – nije utvrđeno ko je naručio ubistvo, niti ko je povukao obarač.
Naissus info pre 2 satajoš 24 povezane
SSP o slučaju Kleut: Opasan presedan kojim se univerzitetski organi pretvaraju u mesne odbore SNS
Beta pre 42 minutajoš 30 povezanih
Lančani sudar na Auto-putu "Miloš Veliki", muškarac podlegao povredama
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Pregovori MOL-a o kupovini udela u NIS-u u završnoj fazi uz izjave predsednika Vučića i mogućnost istrage EK
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 28 povezanih