Povezane vesti
"Dijalog Beograda i Prištine je u slobodnom padu" Gogić: Bez snažnije uloge SAD nema oporavka
Blic 16.01.2026
Zakonom o autorizaciji nacionalne odbrane SAD signalizira mogućnost sankcija za destabilizaciju i podrivanje mira na Balkanu Brisel najavljuje inicijative za oživljavanje dijaloga između Beograda i Prištine nakon dugogodišnjeg zastoja Brisel najavljuje… »
Gogić: Dijalog Beograda i Prištine u slobodnom padu, bez snažnije uloge SAD nema oporavka
RTS 16.01.2026
Brisel najavljuje moguće oživljavanje dijaloga Beograda i Prištine posle višegodišnjeg zastoja i izostanka susreta na najvišem nivou. Politikolog Ognjen Gogić kaže da je dijalog u "slobodnom padu", uz urušavanje ranije postignutih dogovora i jednostrane… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana