Povezane vesti
Meloni se sastala sa Sanae Takaiči: Prve žene koje vode svoje narode FOTO
B92 16.01.2026
Premijerka Italije Đorđa Meloni sastala se sa japanskom premijerkom Sanae Takaiči u Tokiju, u okviru obeležavanja 160. godišnjice diplomatskih odnosa između Italije i Japana. "Mi smo prve dve žene koje vode svoj narod", rekla je Meloni, koristeći… »
Meloni poručila premijerki Japana: Mi smo prve žene koje vode naše narode
RTV 16.01.2026
TOKIO - Premijerka Italije Đorđa Meloni sastala se sa japanskom premijerkom Sanae Takaiči u Tokiju, u okviru obeležavanja 160. godišnjice diplomatskih odnosa između Italije i Japana. "Mi smo prve dve žene koje vode svoj narod", rekla je Meloni, koristeći… »
Meloni poručila Takaiči: Mi smo prve žene koje vode naše narode
Politika 16.01.2026
Meloni je tokom posete potpisala sporazum o jačanju veza između Italije i Japana. Premijerka Italije Đorđa Meloni sastala se sa japanskom premijerkom Sanae Takaiči u Tokiju, u okviru obeležavanja 160. godišnjice diplomatskih odnosa između Italije i… »
Vesti dana »
N1 došao do zapisnika o izborima na Medicinskom fakultetu: Uočene dve vrste glasačkih listića
N1 Info pre 11 minutajoš 36 povezanih
Starmer stigao u Pariz na razgovore sa Makronom o deblokadi Ormuza. Iran i SAD blizu dogovora o kraju rata, tvrde izvori! Tramp se nada istorijskom danu za Liban
Kurir pre 16 minutajoš 46 povezanih
(BLOG) Milenko Jovanov u Skupštini o izborima na Medicinskom: "Blokaderi i njihovi mentori nemaju većinu ni među studentima, a ne u Srbiji"
N1 Info pre 16 minutajoš 23 povezane
(Mapa) Ristić i Čubrilo najavljuju zahlađenje: Ciklon "meša karte" na nebu, ovaj dan je ključan
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih