Povezane vesti
Poznati Srbin šokirao iznosom penzije: Ima 36 godina radnog staža, 4 mu skinuli, a cifra će mnoge razbesneti
Mondo pre 11 sati
Nakon što se penzionisao mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale priznao je da su mu mesečna primanja poražavajuće mala. Naime, nakon što je u jednoj emisiji progovorio o svojoj penziji, Big Lale je sada za medije otkrio cifru koju prima mesečno… »
„To je poražavajuće, ne mogu ni lekove da platim“: Big Lale otkrio koliku penziju prima
Nova pre 13 sati
Nakon što se penzionisao mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale priznao je da su mu mesečna primanja poražavajuće mala. Big Lale je otkrio cifru koju prima mesečno. „Da, ne smem ni da izgovorim koliku penziju primam za 36 godina radnog staža… Ja… »
Big Lale za Telegraf otkrio koliku penziju je dobio! Bilo ga sramota da prizna: "Za 36 godina staža primam..."
Telegraf pre 16 sati
Nakon što se penzionisao mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale priznao je da su mu mesečna primanja poražavajuće mala. Naime, nakon što je u jednoj emisiji progovorio o svojoj penziji, mađioničara smo kontaktirali. Big Lale je otkrio cifru koju… »
"Sramota me je da kažem koliku sam penziju dobio" Big Lale progovorio o primanjima: Dođe mi da urličem!
Kurir pre 20 sati
Naš najpoznatiji mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale povukao se sa javne scene od kada je otišao u penziju koja je, kako je sada otkrio medijima, nezamislivo mala. Big Lale kaže da je nesrećan zbog toga što on nije na spisku onih koji su… »
"Sramota me da kažem koliku sam penziju dobio" Big Lale progovorio o primanjima: "Dođe mi da urličem"
Blic pre 20 sati
Big Lale izražava nezadovoljstvo zbog male penzije Tvrdi da je nesrećan što sada udruženja predlažu ko treba da dobije nacionalnu penziju Proslavljeni mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale povukao se sa javne scene od kada je otišao u penziju… »
"Sramota me je da kažem tu cifru koju sam dobio" Big Lale besan zbog penzije: "Kad vidim ovo za nacionalnu..."
Telegraf pre 21 sat
Nakon što se penzionisao mađioničar Lazar Antić, poznatiji kao Big Lale povukao se sa javne scene, a sada progovorio o primanjima. On sada najviše vremena provodi u svom penzionerskom gnezdu, gde živi sa suprugom Dušicom. Međutim, sada je progovorio o… »
Vesti dana »
U Srbiji pretežno sunčano i vetrovito, sa temperaturama do pet stepeni
RTV pre 8 satijoš 6 povezanih
"Ni 24 nije loš broj... želim malo da smanjim pritisak!" Novak Đoković otvorio dušu pred start Australijan opena: "Imao sam mali problem, ali..."
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Rukometaši danas igraju presudan meč na Evropskom prvenstvu: Evo kako možemo da ispadnemo posle dve utakmice
Telegraf pre 36 minutajoš 8 povezanih