Povezane vesti
NPS: Nadzor MMF-a dokazuje nezakonito upravljanje finansijama Beograda
Beta 16.01.2026
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović ocenio je da je odluka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da sprovede monitoring na finansijama Beograda dokaz da su gradonačelnik Aleksandar Šapić i njegovi saradnici radili nezakonito. "Zahtev… »
Serbian News Media 16.01.2026
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović ocenio je da je odluka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da sprovede monitoring na finansijama Beograda dokaz da su gradonačelnik Aleksandar Šapić i njegovi saradnici radili nezakonito. „Zahtev… »
Radio sto plus 16.01.2026
“Zahtev MMF da se finansije Grada Beograda stave pod nadzor i podvrgnu eksternoj reviziji je dokaz svega onoga što pričamo poslednjih godina – da se novac Beograđana i novac iz budžeta koriste za kapitalne investicije i bogaćenje funkcionera Srpske… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 4 minutajoš 27 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
Od apola do artemisa: Povratak čoveka na mesec Od istorijskog leta Apola 8 do nove ere Artemis 2 nastavlja put ka zvezdama
Dnevnik pre 53 minutajoš 51 povezana
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 4 minutajoš 49 povezanih