Povezane vesti

"Bio sam težak alkoholičar" Pevaču pretili, tukli ga i repetirali mu pištolje u čelo na nastupima: To je bio jedini način da…

"Bio sam težak alkoholičar" Pevaču pretili, tukli ga i repetirali mu pištolje u čelo na nastupima: To je bio jedini način da…

Kurir pre 4 sati
Pevač Nenad Manojlović imao je ozbiljan strah od nastupa u kafanama. Kako je otkrio, dobio je mnogo pretnji i batina tokom nastupa zbog čega se odao alkoholu. Nenad navodi da je siguran da ne postoji marka pištolja koja nije bila repetirana na njegovo… »
"Bio sam žestoki alkoholičar" Pevač bez zadrške o svom najvećem poroku: "To je bio jedini način da ne umrem od straha"

"Bio sam žestoki alkoholičar" Pevač bez zadrške o svom najvećem poroku: "To je bio jedini način da ne umrem od straha"

Blic pre 5 sati
Nenad Manojlović otkrio je da je imao strah od nastupa u kafanama zbog pretnji i nasilja kojima je bio izložen. Pevač je opisao ozbiljnost situacija tokom karijere, uključujući incidente sa pištoljima Pevač Nenad Manojlović otkrio je da je imao ozbiljan… »
"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije bila repetirana na moje čelo", brat Rade Manojlović doživeo pakao

"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije bila repetirana na moje čelo", brat Rade Manojlović doživeo pakao

Telegraf pre 8 sati
Pevač Nenad Manojlović, brat Rade Manojlović progovorio je o teškom životu i otkrio da je kao mali krenuo u kafanu i to sam, kako bi prehranio porodicu. Na nastupima je doživljavao svašta, a bezbrojh puta je tučen i udaran po rebrima i nosu. -Ne sećam se… »
"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije repetirana na moje čelo" Jeziva ispovest brata Rade Manojlović: Udarali ga po…

"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije repetirana na moje čelo" Jeziva ispovest brata Rade Manojlović: Udarali ga po…

Kurir pre 13 sati
Nenad Manojlović govorio je o početku karijere kada je pevao u kafanama potpuno sam okružen opasnim ljudima. Iako nije imao zaštitu, Manojlović priznaje da je morao da peva zbog nemaštine, te da tim poslom nije počeo da se bavi iz ljubavi. -Ne sećam se… »

Vesti dana »