Povezane vesti
"Bio sam težak alkoholičar" Pevaču pretili, tukli ga i repetirali mu pištolje u čelo na nastupima: To je bio jedini način da…
Kurir pre 4 sati
Pevač Nenad Manojlović imao je ozbiljan strah od nastupa u kafanama. Kako je otkrio, dobio je mnogo pretnji i batina tokom nastupa zbog čega se odao alkoholu. Nenad navodi da je siguran da ne postoji marka pištolja koja nije bila repetirana na njegovo… »
"Bio sam žestoki alkoholičar" Pevač bez zadrške o svom najvećem poroku: "To je bio jedini način da ne umrem od straha"
Blic pre 5 sati
Nenad Manojlović otkrio je da je imao strah od nastupa u kafanama zbog pretnji i nasilja kojima je bio izložen. Pevač je opisao ozbiljnost situacija tokom karijere, uključujući incidente sa pištoljima Pevač Nenad Manojlović otkrio je da je imao ozbiljan… »
"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije bila repetirana na moje čelo", brat Rade Manojlović doživeo pakao
Telegraf pre 8 sati
Pevač Nenad Manojlović, brat Rade Manojlović progovorio je o teškom životu i otkrio da je kao mali krenuo u kafanu i to sam, kako bi prehranio porodicu. Na nastupima je doživljavao svašta, a bezbrojh puta je tučen i udaran po rebrima i nosu. -Ne sećam se… »
"Ne postoji nijedna marka pištolja koja nije repetirana na moje čelo" Jeziva ispovest brata Rade Manojlović: Udarali ga po…
Kurir pre 13 sati
Nenad Manojlović govorio je o početku karijere kada je pevao u kafanama potpuno sam okružen opasnim ljudima. Iako nije imao zaštitu, Manojlović priznaje da je morao da peva zbog nemaštine, te da tim poslom nije počeo da se bavi iz ljubavi. -Ne sećam se… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Osam godina bez odgovora: Ubistvo Olivera Ivanovića u senci nepravde
Vreme pre 7 satijoš 26 povezanih
Predsednica Sindikata Opstanak: „Ministar nam saopštio da je u martu Vlada obezbedila novac za naše plate, mi ga nismo dobili“
Forbes pre 39 minutajoš 23 povezane