Povezane vesti

Milica Gardašević pred Beogradski miting: „Očekujem daleke skokove i dobru uvertiru za Prvenstvo sveta u dvorani“

Milica Gardašević pred Beogradski miting: „Očekujem daleke skokove i dobru uvertiru za Prvenstvo sveta u dvorani“

Dnevnik pre 12 sati
Tri nedelje ostalo je do spektakla na Banjici, gde će 11. godinu za redom svetski i evropski krem „kraljice sportova“ u individualnim nastupima i borbi za tron učestvovati na Belgrade Indoor Meetingu. To je jedan od osam sa zlatnim statusom u 2026. iz… »
Milica Gardašević: "U nizu zlatnih mitinga 2026. meni je najvažniji beogradski"

Milica Gardašević: "U nizu zlatnih mitinga 2026. meni je najvažniji beogradski"

B92 pre 13 sati
Tri nedelje deli nas od atletskog spektakla na Banjici gde će 11 godinu za redom svetski i evropski krem "kraljice sportova" u individualnim nastupima i borbi za pijedestal demonstrirati svu lepotu ovog bazičnog sporta svih sportova. Belgrade Indoor… »
"Za mene je Beograd najvažniji" Milica Gardašević pred atletski spektakl u srpskoj prestonici: Očekujem daleke skokove!

"Za mene je Beograd najvažniji" Milica Gardašević pred atletski spektakl u srpskoj prestonici: Očekujem daleke skokove!

Kurir pre 13 sati
Srpska atletičarka Milica Gardašević izjavila je da joj je predstojeći dvoranski miting u Beogradu najvažniji miting zlatne serije i dodala da će on biti dobra priprema za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u dvorani. "Zadovoljna sam urađenim u pripremnom… »
Gardašević: U nizu zlatnih mitinga, najvažniji mi je onaj u Beogradu

Gardašević: U nizu zlatnih mitinga, najvažniji mi je onaj u Beogradu

RTS pre 15 sati
Srpska atletičarka Milica Gardašević izjavila je da je spremna za početak sezone, kao i da željno iščekuje miting na zatvorenom u Beogradu. Početak Beogradskog atletskog mitinga na zatvorenom, jednog od osam sa zlatnim statusom u 2026, zakazan je za 11… »
I lepotica Eva stiže u Beograd! Tetovirana rekorderka potvrdila dolazak u Srbiju!

I lepotica Eva stiže u Beograd! Tetovirana rekorderka potvrdila dolazak u Srbiju!

Kurir pre 21 sat
Beograd je imao tu čast da kruniše neke od najvećih atletičarki u istoriji ovog sporta, ali i da vidi na delu one koje su uspisale u njegovu zlatnu knjigu širom planete. Miting sa “zlatnim statusom”, jedan od osam na svetu u 2026. iz kalendara Svetske… »

Vesti dana »