Povezane vesti
Milica Gardašević pred Beogradski miting: „Očekujem daleke skokove i dobru uvertiru za Prvenstvo sveta u dvorani“
Dnevnik 16.01.2026
Tri nedelje ostalo je do spektakla na Banjici, gde će 11. godinu za redom svetski i evropski krem „kraljice sportova“ u individualnim nastupima i borbi za tron učestvovati na Belgrade Indoor Meetingu. To je jedan od osam sa zlatnim statusom u 2026. iz… »
Milica Gardašević: "U nizu zlatnih mitinga 2026. meni je najvažniji beogradski"
B92 16.01.2026
Tri nedelje deli nas od atletskog spektakla na Banjici gde će 11 godinu za redom svetski i evropski krem "kraljice sportova" u individualnim nastupima i borbi za pijedestal demonstrirati svu lepotu ovog bazičnog sporta svih sportova. Belgrade Indoor… »
"Za mene je Beograd najvažniji" Milica Gardašević pred atletski spektakl u srpskoj prestonici: Očekujem daleke skokove!
Kurir 16.01.2026
Srpska atletičarka Milica Gardašević izjavila je da joj je predstojeći dvoranski miting u Beogradu najvažniji miting zlatne serije i dodala da će on biti dobra priprema za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u dvorani. "Zadovoljna sam urađenim u pripremnom… »
Gardašević: U nizu zlatnih mitinga, najvažniji mi je onaj u Beogradu
RTS 16.01.2026
Srpska atletičarka Milica Gardašević izjavila je da je spremna za početak sezone, kao i da željno iščekuje miting na zatvorenom u Beogradu. Početak Beogradskog atletskog mitinga na zatvorenom, jednog od osam sa zlatnim statusom u 2026, zakazan je za 11… »
I lepotica Eva stiže u Beograd! Tetovirana rekorderka potvrdila dolazak u Srbiju!
Kurir 16.01.2026
Beograd je imao tu čast da kruniše neke od najvećih atletičarki u istoriji ovog sporta, ali i da vidi na delu one koje su uspisale u njegovu zlatnu knjigu širom planete. Miting sa “zlatnim statusom”, jedan od osam na svetu u 2026. iz kalendara Svetske… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo, uveče moguće lokalne nepogode: Temperatura do 37 stepeni
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 24 povezane
Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, dve devojke teško povređene
Serbian News Media pre 48 minutajoš 14 povezanih
Sedma noć američkih napada na Iran, Teheran tvrdi da su eksplodirali tankeri kod Ormuskog moreuza
Serbian News Media pre 13 minutajoš 9 povezanih
Iranska vojska tvrdi da je napala vazduhoplovnu bazu u Bahreinu
Radio sto plus pre 48 minutajoš 5 povezanih