Povezane vesti

"Nezakonito sam u tom stanu": Prijatelj Čede Jovanovića otkrio nove detalje nakon drame sa policijom

"Nezakonito sam u tom stanu": Prijatelj Čede Jovanovića otkrio nove detalje nakon drame sa policijom

Mondo pre 12 sati
Aleksandar Kos, blizak prijatelj Čedomira Jovanovića, otkrio je detalje jučerašnje situacije ispred stana poznatog političara, kada su izvršitelji pokušali da sprovedu iseljenje. On je objasnio šta je zapravo istina kada je cela situacija u pitanju… »
Posle haosa s izvršiteljima Čeda sa Acom otišao na farmu svinja, pa mu postavio uslov: "Je l' ti jasno?"

Posle haosa s izvršiteljima Čeda sa Acom otišao na farmu svinja, pa mu postavio uslov: "Je l' ti jasno?"

Telegraf pre 12 sati
Nakon jučerašnjeg skandala na Novom Beogradu kada su policija i izvršitelji došli na adresu političara Čedomira Jovanovića i njegovog prijatelja Aleksandra Kosa, oni su se uputili na farmu svinja. Čeda je uživao u prirodnom ambijentu sa svojim prijteljem… »
(Foto) Nakon haosa sa izvršiteljima Čeda sa Acom Kosom otišao na farmu svinja, postavio mu uslov: "Moraš da se doteraš da bi…

(Foto) Nakon haosa sa izvršiteljima Čeda sa Acom Kosom otišao na farmu svinja, postavio mu uslov: "Moraš da se doteraš da bi…

Blic pre 13 sati
Čeda Jovanović tvrdi da je stan u kojem živi bio deo stečajne mase zbog dugova preduzeća od kojeg ga je kupio. Naglasio je da taj stan predstavlja njegov porodični dom, gde već godinama živi sa porodicom. Nakon jučerašnjem skandala na Novom Beogradu kada… »
"Rekli su da sam nezakonito u stanu" Prva izjava Aleksandra Kosa nakon dolaska policije i izvršitelja: Progovorio o detaljima…

"Rekli su da sam nezakonito u stanu" Prva izjava Aleksandra Kosa nakon dolaska policije i izvršitelja: Progovorio o detaljima…

Blic pre 14 sati
Tvrdi da će se celim slučajem baviti nadležne institucije Objasnio je da je Čeda javnosti otkrio sve što je imao i da se podigla velika prašina Aleksandar Kos, blizak prijatelj Čedomira Jovanovića, otkrio je detalje jučerašnje situacije ispred stana… »
Oglasio se Aca Kos, javno zapretio zbog Čede: "Spreman sam da otkrijem identitet osobe koja je podmuklo..."

Oglasio se Aca Kos, javno zapretio zbog Čede: "Spreman sam da otkrijem identitet osobe koja je podmuklo..."

Telegraf pre 14 sati
Juče se odigrala prava drama ispred zgrade na Novom Beogradu gde živi političar Čedomir Jovanović i njegov blizak prijatelj Aleksandar Kos kada su došli policija i izvršitelji. Iako su bila velika nagađanja oko toga čiji je stan, da li političar poseduje… »
"Rekli su da sam ja nezakonito u stanu" Prva izjava Ace Kosa nakon što im je policija uletela u stan: Otkrio sve detalje drame

"Rekli su da sam ja nezakonito u stanu" Prva izjava Ace Kosa nakon što im je policija uletela u stan: Otkrio sve detalje drame

Kurir pre 15 sati
Aleksandar Kos oglasio se u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, gde je otkrio sve o jučerašnjoj drami ispred stana Čedomira Jovanovića kada su došli izvršitelji da ga isele iz stana. - Ja bih se zahvalio svima koji su pozvali Čedu za izjavu, a svi… »
Čedin prijatelj najavio da će da otkrije identitet osobe koja izbacuje političara iz stana! Aca Kos se priključio…

Čedin prijatelj najavio da će da otkrije identitet osobe koja izbacuje političara iz stana! Aca Kos se priključio…

Kurir pre 16 sati
Aleksandar Kos, prijatelj i blizak saradnik Čedomira Jovanovića, oglasio se nakon drame koja se juče odigrala ispred stana političara na Novom Beogradu i najavio da će uskoro izneti, kako tvrdi, potpunu istinu o tome ko stoji iza pokušaja da Jovanović… »

Vesti dana »