Povezane vesti
Petar Ratkov debitovao za Lacio i predstavljen medijima: "Levandovski mi je idol – sa trenerom je sve u redu"
Dnevnik pre 11 sati
Petar Ratkov je debitovao za Lacio u pobedi protiv Verone pre nekoliko dana, a sada je predstavljen i medijima u Italiji. Mladi srpski 22-godišnji nadač je pre nekoliko dana potpisao "višegodišnji" ugovor. Klub iz Rima ga je platio 13.000.000 evra… »
Ratkov predstavljen u laciju: Sari se šalio da nikad nije čuo za srpskog fudbalera!
Večernje novosti pre 11 sati
SRPSKI fudbaler, Petar Ratkov predstavljen je kao novi igrač Lacija, a zanimljivo je bilo na konferenciji za novinare. Foto: Profimedia Sportski direktor Lacija Anđelo Fabijani rekao je danas da se trener tog kluba Mauricio Sari šalio kad je rekao da… »
Ratkov: "Levandovski mi je idol - sa trenerom je sve u redu"
B92 pre 12 sati
Petar Ratkov je debitovao za Lacio u pobedi protiv Verone pre nekoliko dana, a sada je predstavljen i medijima u Italiji. Klub iz Rima ga je platio 13.000.000 evra Salcburgu, što govori kolika očekivanja imaju od njega. "Veoma sam srećan što sam ovde, u… »
Ratkov zvao Sergeja zbog Lacija, predsednik morao da "gasi požar" zbog izjave o Srbinu
Telegraf pre 13 sati
Novi napadač Lacija, srpski reprezentativac Petar Ratkov, zvanično je predstavljen u Rimu! Nakon što je već upisao debi u pobedi protiv Verone, bivši golgeter TSC-a i Salcburga izašao je pred novinare, a društvo su mu pravili predsednik Klaudio Lotito i… »