Povezane vesti
"Da sam mogao da je zabranim, ne bi ušla u Grand" Voditelj bez zadrške o Jadranki Barjaktarović, oštro pričao o pevačici
Blic pre 17 sati
Goran Čomor bez zadrške je pričao o pevačici, navodeći da mu je žao što nije mogao da utiče na njenu karijeru Voditelj se osvrnuo na svoja poslovna iskustva i bez zadrške pričao o javnim ličnostima Bivši voditelj Granda Goran Čomor, otkrio je neka svoja… »
"Da sam mogao da je zabranim, nikada ne bi došla u Grand" Voditelj progovorio o Jadranki Barjaktarević, a onda osudio mlađe…
Kurir pre 16 sati
Bivši voditelj Granda Goran Čomor, otkrio je neka svoja iskustva sa posla kao i kakve je sve ljude upoznao. On je govorio i o Jadranki Barjaktarović, te je naveo da nikada ne bi bila deo Granda da je on mogao da odlučuje o tome. Goran Čomor je napravio… »
"Da sam mogao da je zabranim, nikad ne bi došla u Grand!" Voditelj žestoko o Jadranki Barjaktarović: "Sad..."
Telegraf pre 18 sati
Goran Čomor, voditelj sa dugogodišnjim estradnim stažom, do 2023. radio je na Grand televiziji. On je nedavno bio gost u podkastu "Pričaonica" a tu je otkrio neka svoja iskustva sa posla kao i kakve je sve ljude upoznao. Čomor je napravio razliku između… »
Vesti dana »
Pretežno sunčan i vetrovit dan: Temperatura do pet stepeni
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 6 povezanih
IAEA: Privremeni prekid vatre zbog popravke u nuklearki Zaporožje; Zelenski: Rusija sprema nove masovne udare
RTS pre 26 minutajoš 6 povezanih
Novak Đoković o povredi koja mu se desila pred Australijan open: "Imao sam mali fizički problem..."
Telegraf pre 21 minutajoš 8 povezanih
Rukometaši danas igraju presudan meč na Evropskom prvenstvu: Evo kako možemo da ispadnemo posle dve utakmice
Telegraf pre 36 minutajoš 8 povezanih