Povezane vesti
"Da sam mogao da je zabranim, ne bi ušla u Grand" Voditelj bez zadrške o Jadranki Barjaktarović, oštro pričao o pevačici
Blic pre 24 dana
Goran Čomor bez zadrške je pričao o pevačici, navodeći da mu je žao što nije mogao da utiče na njenu karijeru Voditelj se osvrnuo na svoja poslovna iskustva i bez zadrške pričao o javnim ličnostima Bivši voditelj Granda Goran Čomor, otkrio je neka svoja… »
"Da sam mogao da je zabranim, nikada ne bi došla u Grand" Voditelj progovorio o Jadranki Barjaktarević, a onda osudio mlađe…
Kurir pre 24 dana
Bivši voditelj Granda Goran Čomor, otkrio je neka svoja iskustva sa posla kao i kakve je sve ljude upoznao. On je govorio i o Jadranki Barjaktarović, te je naveo da nikada ne bi bila deo Granda da je on mogao da odlučuje o tome. Goran Čomor je napravio… »
"Da sam mogao da je zabranim, nikad ne bi došla u Grand!" Voditelj žestoko o Jadranki Barjaktarović: "Sad..."
Telegraf pre 24 dana
Goran Čomor, voditelj sa dugogodišnjim estradnim stažom, do 2023. radio je na Grand televiziji. On je nedavno bio gost u podkastu "Pričaonica" a tu je otkrio neka svoja iskustva sa posla kao i kakve je sve ljude upoznao. Čomor je napravio razliku između… »
Vesti dana »
U istočnoj Srbiji sneg, u Banatu, Pomoravlju i Beogradu udari košave do 100 kilometara na čas
N1 Info pre 25 minutajoš 11 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 15 minutajoš 1 povezana
Pa, on je neverovatan! Cela Amerika bruji o Srbinu koji je pobedio bolest i opet zaigrao za Oklahomu (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 8 povezanih
Au, crni Denver! Bacili u bunar Jokićev trip-dabl i izgubili na bizaran način: Ovo ni amateri ne rade... (video)
Kurir pre 41 minutajoš 10 povezanih