Povezane vesti
Voštinić: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre postupaka
N1 Info 16.01.2026
"Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima", rekao je… »
Voštinić na skupu „Stefan nije sam“ u Kraljevu: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre…
Danas 16.01.2026
„Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima“, rekao je… »
Počinje saslušanje u slučaju Kraljevčanina kog je prebila policija, skup podrške ispred suda
N1 Info 16.01.2026
Ispred Osnovnog suda u Kraljevu organizovan je skup pod parolom „Stefan nije sam“, jer počinje saslušanje u tužilaštvu u slučaju Stefana Glušca, kog su policajci prebili nakon protesta ispred prostorija SNS u Kraljevu pre pola godine. Glušac je optužen… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiju čeka opasan vremenski obrt, stiže snažno nevreme, pašće i grad, ovi delovi zemlje su prvi na udaru
Blic pre 28 minutajoš 26 povezanih
Ovo su svi čekali! Anćeloti otkrio sjajne vesti, brazilska zvezda se vraća
Telegraf pre 28 minutajoš 21 povezana
Apel AMSS: Počeo je raspust, očekuju se gužve na putevima ka moru
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih