Povezane vesti

Voštinić: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre postupaka

Voštinić: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre postupaka

N1 Info pre 11 sati
"Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima", rekao je… »
Voštinić na skupu „Stefan nije sam“ u Kraljevu: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre…

Voštinić na skupu „Stefan nije sam“ u Kraljevu: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre…

Danas pre 11 sati
„Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima“, rekao je… »
Počinje saslušanje u slučaju Kraljevčanina kog je prebila policija, skup podrške ispred suda

Počinje saslušanje u slučaju Kraljevčanina kog je prebila policija, skup podrške ispred suda

N1 Info pre 14 sati
Ispred Osnovnog suda u Kraljevu organizovan je skup pod parolom „Stefan nije sam“, jer počinje saslušanje u tužilaštvu u slučaju Stefana Glušca, kog su policajci prebili nakon protesta ispred prostorija SNS u Kraljevu pre pola godine. Glušac je optužen… »

Vesti dana »