Povezane vesti
Voštinić: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre postupaka
N1 Info 16.01.2026
"Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima", rekao je… »
Voštinić na skupu „Stefan nije sam“ u Kraljevu: Pravosudni sistem policajcima veruje bez provere, a mi smo osuđeni pre…
Danas 16.01.2026
„Pravosudni sistem izjavama policajaca veruje bez ikakvih provera, a mi smo na neki način osuđeni i pre tih postupaka. To nas dovodi do stanja očaja, kad u jednom trenutku možemo ili da buknemo, ili da se na ovaj način solidarišemo sa ljudima“, rekao je… »
Počinje saslušanje u slučaju Kraljevčanina kog je prebila policija, skup podrške ispred suda
N1 Info 16.01.2026
Ispred Osnovnog suda u Kraljevu organizovan je skup pod parolom „Stefan nije sam“, jer počinje saslušanje u tužilaštvu u slučaju Stefana Glušca, kog su policajci prebili nakon protesta ispred prostorija SNS u Kraljevu pre pola godine. Glušac je optužen… »
Vesti dana »
Ministar zadovoljan konstruktivnim dijalogom, poljoprivrednici nezadovoljni jer nema rešenja
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
(BLOG) Izrael započeo novi talas napada širom Teherana: Više od 1.000 ljudi ubijeno u Iranu od početka rata, raste broj žrtava širom Bliskog istoka
N1 Info pre 37 minutajoš 40 povezanih
"Oremo njive, čekamo da dođeš": Deca Zlatka Kokanovića sa protesta poručuju - "pustite našeg tatu"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 7 satijoš 6 povezanih
Danijel postao otac, a svog nije hteo da vidi: Svekar Suzane Jovanović pričao gadosti o njoj, o skandalu brujala Srbija
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih