Povezane vesti
Pesma Bili Ajliš postala najstrimovaniji hit ženskog izvođača u istoriji Spotifaja
N1 Info pre 3 sata
Bili Ajliš, sa izuzetno hvaljenim trećim studijskim izdanjem „Hit me hard and soft“, ne prestaje da niže uspehe. Objavljeno u maju 2024. godine u saradnji sa Universal Music Grupom (Darkroom/Interscope records), ovo izdanje podiže lestvicu novih… »
Bili Ajliš obara nove rekorde: Ovaj njen hit je zvanično postao najstrimovaniji u istoriji Spotifaja
Nova pre 4 sati
Bili Ajliš, sa izuzetno hvaljenim trećim studijskim izdanjem "Hit me hard and sofr", ne prestaje da niže uspehe. Objavljeno u maju 2024. godine ovo izdanje podiže lestvicu novih standarda popularne muzike. Uz radijski etar i muzičke platforme, pesme sa… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 41 minutajoš 38 povezanih
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića: Pitanja bez odgovora i zid ćutanja (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 35 minutajoš 60 povezanih
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 64 povezane
Pritvor za muškarca iz Mrštana zbog kokaina koji je držao u Donjem Krajincu
Jug press pre 2 satajoš 47 povezanih