Povezane vesti
Besna kao ris! Maja uverena da je Anelin flert sa Filipom bila velika osveta njoj! (video)
Kurir pre 9 sati
U narednom klipu puštenom u emisiji ''Gledanje snimaka'', učesnici su imali priliku da vide fler Aneli Ahmić i Filip Đukić. - Filip od juče nema pravo da mi se obrati, a Aneli od danas, nakon ovoga sad što sam videla. Ono što me najviše boli je što je… »
Cela Srbija znala da su najbolji drugari, a sada sumnja da mu je spavao sa ženom! Dešava se opšti haos, isplivali detalji…
Kurir pre 15 sati
U narednom video-klipu puštenom u emisiji '' Gledanje snimaka'', učesnici Elite su imali priliku da vide razgovor Sofije Janićijević i Vanje Živić, koji se ticao Danijela Dujkovića Munjeza. - Ovde sam komentarisala da je ponašanje Munjeza i Milice, čist… »
Sofija zapretila Milici Veličković: Za sada neću pričati o detaljima
Svet & Skandal pre 20 sati
Sofija Janićijević zapretila je Milici Veličković, bivšoj Terzinoj partnerki sa kojom ima ćerku. Učesnica rijalitija ispričala je nakon odgledanog snimka kada je Terza ozbačen iz crkve da Veličkovićevu drži u šaci. Ivan Vučićević – Ja nisam znala kakva… »
Vesti dana »
IAEA: Privremeni prekid vatre zbog popravke u nuklearki Zaporožje; Zelenski: Rusija sprema nove masovne udare
RTS pre 26 minutajoš 6 povezanih