Повезане вести

„Ботокс сам радила у новембру, али је већ кренуло да попушта“: Жена Дарка Лазића проговорила о естетским корекцијама

„Ботокс сам радила у новембру, али је већ кренуло да попушта“: Жена Дарка Лазића проговорила о естетским корекцијама

Нова пре 24 дана
Супруга певача Дарка Лазића, Катарина Лазић, позната је по томе да отворено говори о нези и естетским захватима које практикује. Катарина редовно тренира и води рачуна о изгледу, а са пратиоцима на друштвеним мрежама често дели… »
"Корекције сам радила у новембру, а већ је све кренуло да попушта" Жена Дарка Лазића открила шта је средила код пластичара, па…

"Корекције сам радила у новембру, а већ је све кренуло да попушта" Жена Дарка Лазића открила шта је средила код пластичара, па…

Блиц пре 24 дана
На друштвеним мрежама радо одговара на питања и дели своја мишљења. Катарина се поносно представља и без шминке, делећи искрен садржај на својим профилима. Супруга фолкера Дарка Лазића, Катарина Лазић, и те како води рачуна о… »
"Корекцију сам урадила у новембру, већ све да попушта" Ево које естетске захвате је радила жена Дарка Лазића

"Корекцију сам урадила у новембру, већ све да попушта" Ево које естетске захвате је радила жена Дарка Лазића

Телеграф пре 24 дана
Жена певача Дарка Лазића, Катарина Лазић, и те како води рачуна о изгледу, о чему често говори у јавности. Вредно вежба, не би ли изгледала што боље, а ни корекције код пластичара јој нису стране. Катарина Лазић често одговара… »

Вести дана »