Povezane vesti
„Botoks sam radila u novembru, ali je već krenulo da popušta“: Žena Darka Lazića progovorila o estetskim korekcijama
Nova pre 8 sati
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, poznata je po tome da otvoreno govori o nezi i estetskim zahvatima koje praktikuje. Katarina redovno trenira i vodi računa o izgledu, a sa pratiocima na društvenim mrežama često deli detalje iz privatnog… »
"Korekcije sam radila u novembru, a već je sve krenulo da popušta" Žena Darka Lazića otkrila šta je sredila kod plastičara, pa…
Blic pre 13 sati
Na društvenim mrežama rado odgovara na pitanja i deli svoja mišljenja. Katarina se ponosno predstavlja i bez šminke, deleći iskren sadržaj na svojim profilima. Supruga folkera Darka Lazića, Katarina Lazić, i te kako vodi računa o izgledu, o čemu često… »
"Korekciju sam uradila u novembru, već sve da popušta" Evo koje estetske zahvate je radila žena Darka Lazića
Telegraf pre 13 sati
Žena pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, i te kako vodi računa o izgledu, o čemu često govori u javnosti. Vredno vežba, ne bi li izgledala što bolje, a ni korekcije kod plastičara joj nisu strane. Katarina Lazić često odgovara na pitanja pratilaca na… »
Vesti dana »
Led puca, savez se lomi! Evropa razmatra nekoliko opcija u slučaju napada na Grenland, jedna bi bacila Ameriku na kolena
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 9 satijoš 1 povezana