Povezane vesti
„Botoks sam radila u novembru, ali je već krenulo da popušta“: Žena Darka Lazića progovorila o estetskim korekcijama
Nova 16.01.2026
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, poznata je po tome da otvoreno govori o nezi i estetskim zahvatima koje praktikuje. Katarina redovno trenira i vodi računa o izgledu, a sa pratiocima na društvenim mrežama često deli detalje iz privatnog… »
"Korekcije sam radila u novembru, a već je sve krenulo da popušta" Žena Darka Lazića otkrila šta je sredila kod plastičara, pa…
Blic 16.01.2026
Na društvenim mrežama rado odgovara na pitanja i deli svoja mišljenja. Katarina se ponosno predstavlja i bez šminke, deleći iskren sadržaj na svojim profilima. Supruga folkera Darka Lazića, Katarina Lazić, i te kako vodi računa o izgledu, o čemu često… »
"Korekciju sam uradila u novembru, već sve da popušta" Evo koje estetske zahvate je radila žena Darka Lazića
Telegraf 16.01.2026
Žena pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, i te kako vodi računa o izgledu, o čemu često govori u javnosti. Vredno vežba, ne bi li izgledala što bolje, a ni korekcije kod plastičara joj nisu strane. Katarina Lazić često odgovara na pitanja pratilaca na… »
Vesti dana »
Đedović Handanović u Parizu: Želimo da budeo deo nuklearne renesanse, potrebna nam je nuklearna elektrana do 2040. godine
Danas pre 17 minutajoš 40 povezanih
PUF poziva građane da potpišu peticiju za oslobađanje Zlatka Kokanovića: Prikupljanje potpisa u četvrtak na Velikoj pijaci PUF
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 25 povezanih
Politico: Zašto je Vladimir Putin najveći pobednik rata na Bliskom istoku?
Euronews pre 1 satjoš 77 povezanih
Tramp zapretio Iranu "20 puta jačim" udarom; Laridžani: Ormuski moreuz – moreuz poraza i patnje za ratne huškače
RTS pre 12 minutajoš 53 povezane
Požar u bolnici u Čačku: Evakuisane bebe sa odeljenja neonatologije, vatra buknula iz bojlera
Euronews pre 12 minutajoš 25 povezanih