Повезане вести
"Желела сам да добијем снајке и унуке..." Болно признање Раде Васић о синовима који су променили пол: Ово јој је најтеже пали…
Курир 16.01.2026
Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у кући има снајке, међутим, они су одлучили да у међувремену промене пол. Ана и Ивана Николић, данас су Радине ћерке које су некада били… »
"Имала сам жељу да их оженим и хтела снајке": Рада Васић искрено о синовима који су променили пол
Мондо 16.01.2026
Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у кући има снајке, међутим, они су одлучили да у међувремену промене пол. Ана и Ивана Николић, данас су Радине ћерке које су некада били… »
"Хтела сам снајке, али ми се жеља није испунила" Рада Васић никад искреније о синовима који су променили пол: Имала жељу да…
Блиц 16.01.2026
Близнакиње Ана и Ивана некада су биле Мика и Гиба, а врло су познати јавности Породица Васић није имала проблем са тиме што су променили пол Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у… »
Вести дана »
Скупштина Београда о ребалансу буџета два месеца од усвајања: Додатне три милијарде за старе дугове
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Удружења тврде да је власт убацила људе у њихове редове да би разбила протесте пољопривреднике
Бета пре 2 сатајош 17 повезаних
Пакистан извео нападе на Кабул и друге авганистанске области, министар одбране: Води се отворени рат
Бета пре 42 минутајош 23 повезане
Време данас: Ујутру хладно, током дана сунчано, највише 16 степени
Недељник пре 4 сатијош 25 повезаних