Повезане вести
"Желела сам да добијем снајке и унуке..." Болно признање Раде Васић о синовима који су променили пол: Ово јој је најтеже пали…
Курир пре 21 дана
Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у кући има снајке, међутим, они су одлучили да у међувремену промене пол. Ана и Ивана Николић, данас су Радине ћерке које су некада били… »
"Имала сам жељу да их оженим и хтела снајке": Рада Васић искрено о синовима који су променили пол
Мондо пре 21 дана
Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у кући има снајке, међутим, они су одлучили да у међувремену промене пол. Ана и Ивана Николић, данас су Радине ћерке које су некада били… »
"Хтела сам снајке, али ми се жеља није испунила" Рада Васић никад искреније о синовима који су променили пол: Имала жељу да…
Блиц пре 21 дана
Близнакиње Ана и Ивана некада су биле Мика и Гиба, а врло су познати јавности Породица Васић није имала проблем са тиме што су променили пол Бивша ријалити учесница Рада Васић открила је да је некада хтела да жени синове и да у… »
Вести дана »
Опстанак Стармера на власти под знаком питања, полиција претресла објекте лорда Менделсона
Бета пре 6 сатијош 1 повезана
Суморна субота уз кишу и снег, само на југу, од средине дана суво и топлије: Највиша дневна до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Шта кажу кладионице пред утакмицу Радника и Партизана? Црно-бели су фаворити, али не убедљиви! Погледајте какве су квоте...
Курир пре 33 минутајош 3 повезане