Povezane vesti
"Želela sam da dobijem snajke i unuke..." Bolno priznanje Rade Vasić o sinovima koji su promenili pol: Ovo joj je najteže pali…
Kurir pre 9 sati
Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić otkrila je da je nekada htela da ženi sinove i da u kući ima snajke, međutim, oni su odlučili da u međuvremenu promene pol. Ana i Ivana Nikolić, danas su Radine ćerke koje su nekada bili muškarci, o čemu ona danas… »
"Imala sam želju da ih oženim i htela snajke": Rada Vasić iskreno o sinovima koji su promenili pol
Mondo pre 13 sati
Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić otkrila je da je nekada htela da ženi sinove i da u kući ima snajke, međutim, oni su odlučili da u međuvremenu promene pol. Ana i Ivana Nikolić, danas su Radine ćerke koje su nekada bili muškarci, o čemu ona danas… »
"Htela sam snajke, ali mi se želja nije ispunila" Rada Vasić nikad iskrenije o sinovima koji su promenili pol: Imala želju da…
Blic pre 14 sati
Bliznakinje Ana i Ivana nekada su bile Mika i Giba, a vrlo su poznati javnosti Porodica Vasić nije imala problem sa time što su promenili pol Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić otkrila je da je nekada htela da ženi sinove i da u kući ima snajke, međutim… »
Vesti dana »
Led puca, savez se lomi! Evropa razmatra nekoliko opcija u slučaju napada na Grenland, jedna bi bacila Ameriku na kolena
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana
Rafal zbog kvara morao prisilno da sleti: Incident u Hrvatskoj, kružio iznad Zagreba, obustavljeno izvršenje zadatka!
Blic pre 10 satijoš 1 povezana