Povezane vesti

Novi detalji brutalnog ubistva koje je počinio agent ICE: Izrešetao majku troje dece, usledio haos: Ovo je razlog svirepe…

Novi detalji brutalnog ubistva koje je počinio agent ICE: Izrešetao majku troje dece, usledio haos: Ovo je razlog svirepe…

Kurir pre 1 dan
Novi policijski i medicinski dokumenti otkrivaju da je Rene Nikol Gud (37), majka troje dece, pogođena sa najmanje tri, a moguće i četiri metka nakon što ju je agent Američke službe za imigraciju i carine (ICE) upucao dok je bila u automobilu u… »
„Video sam…“: Transkripti poziva policiji otkrili kako je agent Imigracionog upucao ženu u Mineapolisu

„Video sam…“: Transkripti poziva policiji otkrili kako je agent Imigracionog upucao ženu u Mineapolisu

Nova pre 1 dan
Nakon što je amerikanka Rene Gud prošle nedelje upucao savezni imigracioni službenik (ICE) u Mineapolisu, majka troje dece bila je "nepristupačna, nije disala, sa neujednačenim, nepravim, tankim pulsom“, navodi se u izveštaju incidenta gradske vatrogasne… »
Amerika ne pamti ovakvu svirepost: Otkriveno kako je agent ubio ženu VIDEO

Amerika ne pamti ovakvu svirepost: Otkriveno kako je agent ubio ženu VIDEO

B92 pre 1 dan
Novi policijski i medicinski izveštaji otkrivaju da je Rene Nikol Gud (37), majka troje dece, pogođena sa najmanje tri, a moguće i četiri metka, nakon što je agent američke imigracione službe (ICE) pucao na nju dok je bila u automobilu u Mineapolisu… »
"Video sam...": Transkripti poziva policiji otkrili gde je ICE agent upucao ženu u Mineapolisu

"Video sam...": Transkripti poziva policiji otkrili gde je ICE agent upucao ženu u Mineapolisu

N1 Info pre 1 dan
Nakon što je amerikanka Rene Gud prošle nedelje upucao savezni imigracioni službenik (ICE) u Mineapolisu, majka troje dece bila je "nepristupačna, nije disala, sa neujednačenim, nepravim, tankim pulsom“, navodi se u izveštaju incidenta gradske vatrogasne… »
Poslednji trenuci života Rene Gud: Majka troje dece upucana četiri puta tokom sukoba sa ICE agentom

Poslednji trenuci života Rene Gud: Majka troje dece upucana četiri puta tokom sukoba sa ICE agentom

Telegraf pre 1 dan
Rene Nikol Gud je pronađena sa četiri prostrelne rane i krvarenjem iz uha nakon smrtonosnog sukoba sa službenicima imigracione i carinske službe. Tridesetsedmogodišnja majka troje dece ubijena je 7. januara nakon što je navodno odbila zahteve policajaca… »

Vesti dana »