Povezane vesti
Otvoreno pismo predsedniku Vučiću: Šta će biti sa mojim unukom kad moje stare ruke klonu?
Ozon press 16.01.2026
U danima kada su, stiče se utisak, porodice dece ali u odraslih sa smetnjama u razvoju, u sve bezizlaznijoj situaciji zbog birokratskih, medicinskih, socijalnih i finansijskih problema, Verica Anđelković iz Kraljeva, baka autističnog mladića, poslala je… »
Potresno pismo Aleksandru Vučiću bake autističnog mladića iz Kraljeva – Šta će biti sa mojim unukom kad moje stare ruke klonu?…
Glas Šumadije 16.01.2026
U danima kada su, stiče se utisak, porodice dece, ali u odraslih sa smetnjama u razvoju, u sve bezizlaznijoj situaciji zbog birokratskih, medicinskih, socijalnih i finansijskih problema, Verica Anđelković iz Kraljeva, baka autističnog mladića, poslala je… »
Vesti dana »
Preticala preko pune linije i usmrtila devojčicu (16): Uhapšena devojka (24) zbog jezive tragedije kod Novog Pazara
Mondo pre 10 minutajoš 28 povezanih
Brnabić: Joveva apsolutno nema pravo da poziva na promene u Srbiji
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana
"Iranci su danas živi samo iz jednog razloga!" Tramp ponovo pobesneo uoči pregovora, dao i novi ultimatum Teheranu: "Čeka nas najjači reset sveta!" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Teheran postavio uslove: iranski plan od 10 tačaka postaje temelj mirovnih pregovora
Politika pre 1 satjoš 41 povezana