Povezane vesti
Otvoreno pismo predsedniku Vučiću: Šta će biti sa mojim unukom kad moje stare ruke klonu?
Ozon press 16.01.2026
U danima kada su, stiče se utisak, porodice dece ali u odraslih sa smetnjama u razvoju, u sve bezizlaznijoj situaciji zbog birokratskih, medicinskih, socijalnih i finansijskih problema, Verica Anđelković iz Kraljeva, baka autističnog mladića, poslala je… »
Potresno pismo Aleksandru Vučiću bake autističnog mladića iz Kraljeva – Šta će biti sa mojim unukom kad moje stare ruke klonu?…
Glas Šumadije 16.01.2026
U danima kada su, stiče se utisak, porodice dece, ali u odraslih sa smetnjama u razvoju, u sve bezizlaznijoj situaciji zbog birokratskih, medicinskih, socijalnih i finansijskih problema, Verica Anđelković iz Kraljeva, baka autističnog mladića, poslala je… »
Vesti dana »
Slučaj "Generalštab": Sekretarka u Ministarstvu kulture iznela svoju odbranu, Vasić razjasnio da nije priznao izvršenje krivičnog dela
RTV pre 35 minutajoš 30 povezanih
"Ormuski moreuz je čelični zid": Tramp kritikovao medije zbog načina izveštavanja o pomorskoj blokadi Irana
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 25 povezanih
Srednjoškolci i osnovci će posetiti EXPO 2027: Planom rada Ministarstva predviđen odlazak na specijalizovanu izložbu
Nedeljnik pre 1 satjoš 6 povezanih
Iranski predsednik poručio da su pregovori jedini put, ali odbranu ne napuštaju
Politika pre 1 satjoš 34 povezane