Повезане вести

Преокрет код Трампа: Одустао од војне интервенције и захвалио се Техерану: Овај потез иранске владе био је кључан за одлуку…

Преокрет код Трампа: Одустао од војне интервенције и захвалио се Техерану: Овај потез иранске владе био је кључан за одлуку…

Курир 16.01.2026
Председник САД Доналд Трамп данас је учинио нешто неуобичајено - захвалио се влади Ирана што није спровела планирана погубљења више стотина политичких затвореника . "Иран је отказао вешање више од 800 људи", рекао је Трамп… »
Свет очекивао удар, Трамп повукао ручну: "Напад на Иран није искључен, можда кад га најмање будемо очекивали"

Свет очекивао удар, Трамп повукао ручну: "Напад на Иран није искључен, можда кад га најмање будемо очекивали"

Еуроневс 16.01.2026
Свет је очекивао напад Сједињених Америчких Држава на Иран, а онда је амерички председник рекао да има уверљиве информације да тамошња власт неће погубити ухапшене демонстранте. Његов изасланик Стив Виткоф говори о… »
„Убедио сам самог себе“: Трамп о одлуци да не предузима војне операције против Ирана

„Убедио сам самог себе“: Трамп о одлуци да не предузима војне операције против Ирана

Спутник 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је ''убедио самог себе'' да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да нец́е вршити егзекуције ухапшених демонстраната. ''Нико ме није… »
Трамп: Убедио сам себе да не предузимамо војне операције против Ирана

Радио 021 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је "убедио самог себе" да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да неће спровести егзекуције ухапшених демонстраната. "Нико ме није… »

Н1 Инфо 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је "убедио самог себе" да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да неће вршити егзекуције ухапшених демонстраната. "Нико ме није убедио… »
Трамп о одлуци да не предузима војне операције против Ирана

Трамп о одлуци да не предузима војне операције против Ирана

Вести онлине 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да је ”убедио самог себе” да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да нец́е вршити егзекуције ухапшених демонстраната. ”Нико ме није убедио… »
Трамп: Одустајем - ипак нећемо напасти ВИДЕО

Трамп: Одустајем - ипак нећемо напасти ВИДЕО

Б92 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је "убедио самог себе" да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да неће вршити егзекуције ухапшених демонстраната. "Нико ме није убедио, убедио… »
Потпуни заокрет Трамп: "Убедио сам себе да не предузимамо војне операције против Ирана"

Потпуни заокрет Трамп: "Убедио сам себе да не предузимамо војне операције против Ирана"

Телеграф 16.01.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је ''убедио самог себе'' да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да неће вршити егзекуције ухапшених демонстраната. ''Нико ме није убедио… »
Ево ко је убедио Трампа да не нападне Иран: Председник Сједињених Држава све открио

Ево ко је убедио Трампа да не нападне Иран: Председник Сједињених Држава све открио

Вечерње новости 16.01.2026
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да је ''убедио самог себе'' да не предузима војне операције против Ирана, делом зато што је Техеран најавио да неће вршити егзекуције ухапшених демонстраната. Фото: Профимедиа -… »
Рат од ког сви страхују: Америка у арсеналу има нуклеарну тријаду, али Иран може да извуче кеца из рукава

Рат од ког сви страхују: Америка у арсеналу има нуклеарну тријаду, али Иран може да извуче кеца из рукава

Блиц 15.01.2026
Иран се ослања на одвраћање путем асиметричне стратегије и регионални утицај, укључујући и ракетне претње Потенцијални сукоб доноси значајне политичке и економске импликације за обе стране Претходних дана све се више… »

Вести дана »