Povezane vesti

Preokret kod Trampa: Odustao od vojne intervencije i zahvalio se Teheranu: Ovaj potez iranske vlade bio je ključan za odluku…

Preokret kod Trampa: Odustao od vojne intervencije i zahvalio se Teheranu: Ovaj potez iranske vlade bio je ključan za odluku…

Kurir pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp danas je učinio nešto neuobičajeno - zahvalio se vladi Irana što nije sprovela planirana pogubljenja više stotina političkih zatvorenika . "Iran je otkazao vešanje više od 800 ljudi", rekao je Tramp novinarima dok je odlazio… »
Svet očekivao udar, Tramp povukao ručnu: "Napad na Iran nije isključen, možda kad ga najmanje budemo očekivali"

Svet očekivao udar, Tramp povukao ručnu: "Napad na Iran nije isključen, možda kad ga najmanje budemo očekivali"

Euronews pre 10 sati
Svet je očekivao napad Sjedinjenih Američkih Država na Iran, a onda je američki predsednik rekao da ima uverljive informacije da tamošnja vlast neće pogubiti uhapšene demonstrante. Njegov izaslanik Stiv Vitkof govori o diplomatskom, a ne vojnom rešenju… »
„Ubedio sam samog sebe“: Tramp o odluci da ne preduzima vojne operacije protiv Irana

„Ubedio sam samog sebe“: Tramp o odluci da ne preduzima vojne operacije protiv Irana

Sputnik pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je ''ubedio samog sebe'' da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. ''Niko me nije ubedio, ubedio sam samog… »
Tramp: Ubedio sam sebe da ne preduzimamo vojne operacije protiv Irana

Radio 021 pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "ubedio samog sebe" da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće sprovesti egzekucije uhapšenih demonstranata. "Niko me nije ubedio, ubedio sam samog… »

N1 Info pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "ubedio samog sebe" da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. "Niko me nije ubedio, ubedio sam samog sebe"… »
Tramp o odluci da ne preduzima vojne operacije protiv Irana

Tramp o odluci da ne preduzima vojne operacije protiv Irana

Vesti online pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je ”ubedio samog sebe” da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. ”Niko me nije ubedio, ubedio sam samog sebe”… »
Tramp: Odustajem - ipak nećemo napasti VIDEO

Tramp: Odustajem - ipak nećemo napasti VIDEO

B92 pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "ubedio samog sebe" da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. "Niko me nije ubedio, ubedio sam samog sebe", rekao… »
Potpuni zaokret Tramp: "Ubedio sam sebe da ne preduzimamo vojne operacije protiv Irana"

Potpuni zaokret Tramp: "Ubedio sam sebe da ne preduzimamo vojne operacije protiv Irana"

Telegraf pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je ''ubedio samog sebe'' da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. ''Niko me nije ubedio, ubedio sam samog sebe''… »
Evo ko je ubedio Trampa da ne napadne Iran: Predsednik Sjedinjenih Država sve otkrio

Evo ko je ubedio Trampa da ne napadne Iran: Predsednik Sjedinjenih Država sve otkrio

Večernje novosti pre 11 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je ''ubedio samog sebe'' da ne preduzima vojne operacije protiv Irana, delom zato što je Teheran najavio da neće vršiti egzekucije uhapšenih demonstranata. Foto: Profimedia - Niko me nije ubedio… »
Rat od kog svi strahuju: Amerika u arsenalu ima nuklearnu trijadu, ali Iran može da izvuče keca iz rukava

Rat od kog svi strahuju: Amerika u arsenalu ima nuklearnu trijadu, ali Iran može da izvuče keca iz rukava

Blic pre 1 dan
Iran se oslanja na odvraćanje putem asimetrične strategije i regionalni uticaj, uključujući i raketne pretnje Potencijalni sukob donosi značajne političke i ekonomske implikacije za obe strane Prethodnih dana sve se više spekuliše o mogućoj vojnoj… »

Vesti dana »