Povezane vesti
Andrija Milošević pokazao koliko mu je sin porastao: Javno se obratio nasledniku "Relja, samo me ti nemoj izdati" (foto)
Kurir 16.01.2026
Tokom šetnje pored reke, Andrija Milošević je zabeležio zajednički trenutak sa naslednikom i iskoristio priliku da mu se obrati dirljivim porukama. Pratioci su odmah primetili koliko je Relja porastao, ali i koliko Andrija s ljubavlju i posvećenošću… »
Andrija Milošević pokazao koliko mu je sin porastao: Odveo naslednika pored reke i javno mu se obratio: "Relja, samo me ti…
Blic 16.01.2026
Andrija je sinu napisao pismo puno životnih lekcija i emotivne poruke. Poznate ličnosti i pratioci iskazali su podršku i pohvale ovom gestu. Glumac Andrija Milošević raznežio je pratioce objavom na društvenim mrežama na kojoj je pokazao koliko je njegov… »
Vesti dana »
Američki ministar odbrane: Pronađena i ubijena osoba odgovorna za planiranje atentata na Trampa
Danas pre 13 minutajoš 27 povezanih
Poljoprivrednici bez očekivanja pred sastanak u Vladi Srbije
Vesti online pre 4 satijoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 13 minutajoš 142 povezane
Savić: Sukob na Bliskom istoku imaće posledice i po ekonomiju Srbije
Nova ekonomija pre 2 satajoš 37 povezanih
Brutalna poruka Nenada Lalatovića: "Popišate se po nama, a neki nemaju deci za hleb! To mi jako smeta"
Telegraf pre 8 minutajoš 30 povezanih