Povezane vesti
Nagli zaokret Berlina ka Moskvi
Vesti online pre 9 sati
Merc, koji je spremao snage za novi pohod na Istok, ostao je sam. Nemačka je ostala usamljena. Zato bi sada da sedne za pregovarački sto sa Rusijom. Shvatio je takođe i da ga Amerikanci ostavljaju na cedilu, napuštaju Evropu. Merc je shvatio da je na… »
Nagli zaokret Berlina ka Moskvi: Sad je svima jasno da je Rusija pobednik osim – Londonu
Sputnik pre 10 sati
Merc, koji je spremao snage za novi pohod na Istok, ostao je sam. Nemačka je ostala usamljena. Zato bi sada da sedne za pregovarački sto sa Rusijom. Shvatio je takođe i da ga Amerikanci ostavljaju na cedilu, napuštaju Evropu. Merc je shvatio da je na… »
Šta ovo bi? "EU da pronađe ravnotežu u odnosima sa Rusijom" Fridrih Merc poručio da je to ključno za budućnost Evrope i…
Kurir pre 23 sata
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da je Rusija evropska zemlja i izrazio nadu da će Evropska unija uspeti da pronađe ravnotežu u odnosima s Moskvom. Govoreći pred privrednicima na prijemu u Haleu, Merc je poručio da je stabilnost u odnosima s… »
Vesti dana »
Košava udara, temperature tonu: Stižu ledeni dani i poledica – evo gde je najgore
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 6 povezanih
Novak Đoković o povredi koja mu se desila pred Australijan open: "Imao sam mali fizički problem..."
Telegraf pre 21 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Rođen Bendžamin Frenklin, ubijen Patris Lumumba, umro Bobi Fišer
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih