Povezane vesti
"Bilo je mnogo porodičnih problema", Tom Brejdi konačno progovorio o razvodu od Žizel Bundšen: "Odrazilo se na moju igru"
Kurir pre 1 dan
Tom Brejdi se osvrnuo na svoju poslednju sezonu u NFL-u, koju je odigrao usred razvoda od Žizel Bundšen, i rekao da mu je taj period bio "izazovan". Sedmostruki osvajač Superboula, koji se konačno povukao u februaru 2023, u razgovoru za MLFootball… »
Tom Brejdi o razvodu od Žizel Bundšen: „Mnogo me je iscrpelo, to je bila teška godina za mene“
Nova pre 1 dan
Tom Brejdi govorio je o svojoj poslednjoj sezoni u NFL-u dok je trajao njegov proces razvoda od Žizel Bundšen. Kako je priznao Brejdi, poslednja sezona, koja je završena 2023. godine, za njega je bila istinski teška. „Prolazio sam kroz mnogo porodičnih… »
Vesti dana »
Politiko: Poslanici Evropskog parlamenta neće odobriti trgovinski sporazum sa SAD
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Jedna od Netfliksovih najpotresnijih mini-serija napravljena je po istinitoj priči
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 38 minutajoš 1 povezana