Povezane vesti

"Ja sam njega odmah zavolela" Katarina Živković o ljubavi sa Stojketom: Jako je važno imati zrelu i stabilnu osobu pored sebe…

"Ja sam njega odmah zavolela" Katarina Živković o ljubavi sa Stojketom: Jako je važno imati zrelu i stabilnu osobu pored sebe…

Kurir pre 24 dana
Katarina Živković govorila je o ljubavi sa Nebojšom Stojkovićem sa kojim je dobila sina Stefana. Pevačica je pričala o odnosu sa partnerom i istakla koliko je važno razumevanje, ali i priznala da je on bio nena ljubav na prvi pogled. Stojke, koji se… »
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila..." Kaća Živković o vezi sa Stojketom, otkrila kako se ponaša prema njoj

"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila..." Kaća Živković o vezi sa Stojketom, otkrila kako se ponaša prema njoj

Telegraf pre 25 dana
Katarina Živković je u emotivnoj vezi sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, a njihov odnos već neko vreme privlači pažnju javnosti, jer ga je pevačica dugo krila. Ipak, nedavno se saznalo da je Stojke muškarac sa kojim Kaća ima dete, a ona je sada otkrila… »
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila u Stojketa" Katarina Živković o partneru sa kojim ima sina: "On zna da su nervozni…

"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila u Stojketa" Katarina Živković o partneru sa kojim ima sina: "On zna da su nervozni…

Blic pre 25 dana
Nebojša Stojković ima kontroverznu prošlost sa zakonom. Katarina je naglasila kako ceni svog partnera koji razume njene emocionalne izazove. Odnos pevačice Katarine Živković i njenog partnera Nebojše Stojkovića Stojketa već dugo privlači pažnju javnosti… »

Vesti dana »