Повезане вести

"Ја сам њега одмах заволела" Катарина Живковић о љубави са Стојкетом: Јако је важно имати зрелу и стабилну особу поред себе…

"Ја сам њега одмах заволела" Катарина Живковић о љубави са Стојкетом: Јако је важно имати зрелу и стабилну особу поред себе…

Курир 17.01.2026
Катарина Живковић говорила је о љубави са Небојшом Стојковићем са којим је добила сина Стефана. Певачица је причала о односу са партнером и истакла колико је важно разумевање, али и признала да је он био нена љубав на први… »
"Не могу да кажем да сам се заљубила..." Каћа Живковић о вези са Стојкетом, открила како се понаша према њој

"Не могу да кажем да сам се заљубила..." Каћа Живковић о вези са Стојкетом, открила како се понаша према њој

Телеграф 17.01.2026
Катарина Живковић је у емотивној вези са Небојшом Стојковићем Стојкетом, а њихов однос већ неко време привлачи пажњу јавности, јер га је певачица дуго крила. Ипак, недавно се сазнало да је Стојке мушкарац са којим Каћа има… »
"Не могу да кажем да сам се заљубила у Стојкета" Катарина Живковић о партнеру са којим има сина: "Он зна да су нервозни…

"Не могу да кажем да сам се заљубила у Стојкета" Катарина Живковић о партнеру са којим има сина: "Он зна да су нервозни…

Блиц 16.01.2026
Небојша Стојковић има контроверзну прошлост са законом. Катарина је нагласила како цени свог партнера који разуме њене емоционалне изазове. Однос певачице Катарине Живковић и њеног партнера Небојше Стојковића Стојкета већ дуго… »

Вести дана »