Povezane vesti
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila..." Kaća Živković o vezi sa Stojketom, otkrila kako se ponaša prema njoj
Telegraf pre 7 sati
Katarina Živković je u emotivnoj vezi sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, a njihov odnos već neko vreme privlači pažnju javnosti, jer ga je pevačica dugo krila. Ipak, nedavno se saznalo da je Stojke muškarac sa kojim Kaća ima dete, a ona je sada otkrila… »
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila u Stojketa" Katarina Živković o partneru sa kojim ima sina: "On zna da su nervozni…
Blic pre 8 sati
Nebojša Stojković ima kontroverznu prošlost sa zakonom. Katarina je naglasila kako ceni svog partnera koji razume njene emocionalne izazove. Odnos pevačice Katarine Živković i njenog partnera Nebojše Stojkovića Stojketa već dugo privlači pažnju javnosti… »
Vesti dana »
Stižu olujna košava i ledeni dani: Alarmantno upozorenje meteorologa: Od večeras drastična promena vremena, evo gde će biti najkritičnije
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih
Novak Đoković o povredi koja mu se desila pred Australijan open: "Imao sam mali fizički problem..."
Telegraf pre 21 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Rođen Bendžamin Frenklin, ubijen Patris Lumumba, umro Bobi Fišer
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih