Povezane vesti

"Činim joj uslugu, ali tek će shvatiti": Gastoz potvrdio da je raskinuo sa Anđelom, otkrio detalje rastanka

"Činim joj uslugu, ali tek će shvatiti": Gastoz potvrdio da je raskinuo sa Anđelom, otkrio detalje rastanka

Mondo pre 4 sati
Pobednik "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz oglasio se prvi put nakon što je Anđela Đuričić na društvenoj mreži TikTok objavila da su raskinuli emotivnu vezu koju su započeli u rijalitiju. Poslednjih meseci šuškalo se da stvari među njima nisu u najboljem… »
"Činim joj uslugu, to će tek shvatiti" Oglasio se Gastoz nakon što je Anđela Đuričić potvrdila da su raskinuli

"Činim joj uslugu, to će tek shvatiti" Oglasio se Gastoz nakon što je Anđela Đuričić potvrdila da su raskinuli

Blic pre 5 sati
Vest o raskidu prvi je otkrila Anđela Đuričić tokom jednog prenosa uživo na TikToku. Nenad Marinković Gastoz izjavio je da nisu uspeli da reše nesuglasice i doneli su odluku o prekidu veze. Pobednik "Elite 8", Nenad Marinković Gastoz, oglasio se prvi put… »
"Bilo je čupavo pred sam kraj" Gastoz se prvi put oglasio nakon raskida sa Anđelom, ostao šokiran kada je čuo da je to…

"Bilo je čupavo pred sam kraj" Gastoz se prvi put oglasio nakon raskida sa Anđelom, ostao šokiran kada je čuo da je to…

Kurir pre 4 sati
Pobednik "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz oglasio se za medije prvi put nakon što je Anđela Đuričić na društvenoj mreži TikTok objavila da su raskinuli emotivnu vezu koju su započeli u rijalitiju. Poslednjih meseci šuškalo se da stvari među njima nisu u… »
"Nisam sav svoj..." Pukla tikva! Gastoz potvrdio raskid sa Anđelom: "Činim joj uslugu, to će shvatiti..."

"Nisam sav svoj..." Pukla tikva! Gastoz potvrdio raskid sa Anđelom: "Činim joj uslugu, to će shvatiti..."

Telegraf pre 5 sati
Pobednik "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz oglasio se za Pink.rs prvi put nakon što je Anđela Đuričić na društvenoj mreži TikTok objavila da su raskinuli emotivnu vezu koju su započeli u rijalitiju. Poslednjih meseci šuškalo se da stvari među njima nisu… »
Anđela Đuričić POTVRDILA: Gastoz i ja nismo više zajedno!

Anđela Đuričić POTVRDILA: Gastoz i ja nismo više zajedno!

Svet & Skandal pre 11 sati
Anđela Đuričić oglasila se jutros putem lajva potvrdila da ona i Nenad Marinković Gastoz više nisu u vezi. Đuričićeva je zamolila fanove da joj u ogromnom broju više ne postavljaju pitanja vezano za Gastoza. Ivan Vučićević – Želim da vam kažem da mi ne… »
Raskinuli Anđela i Gastoz, sada je i zvanično: Oglasila se bivša zadrugarka, rešila da stavi tačku

Raskinuli Anđela i Gastoz, sada je i zvanično: Oglasila se bivša zadrugarka, rešila da stavi tačku

Mondo pre 14 sati
Anđela Đuričić je nakon spekulacija, javno potvrdila da je došlo da raskida između nje i Nenada Marinkovića Gastoza. Ona je rešila da stavi tačku na nagađanja. Anđela se oglasila na TikToku, te odgovorila na brojna pitanja svojih fanova vezana za vezu sa… »
Nakon vesti o raskidu, Gastoz u ludom provodu sa zgodnom plavušom: Grli je i ljubi, od Anđele ni traga

Nakon vesti o raskidu, Gastoz u ludom provodu sa zgodnom plavušom: Grli je i ljubi, od Anđele ni traga

Mondo pre 14 sati
Anđela Đuričić je javno potvrdila da je došlo da raskida između nje i Nenada Marinkovića Gastoza u lajvu na TikToku, i time prekinula sva nagađanja. "Želim da vam kažem da mi ne pišete gde je Gale, ni da li ste zajedno ili niste, prosto mi više nismo… »
Da li je ovo konačno kraj?! Anđela i Gastoz ponovo raskinuli! Novljanka se ogorčena oglasila: Ne pitajte me više...

Da li je ovo konačno kraj?! Anđela i Gastoz ponovo raskinuli! Novljanka se ogorčena oglasila: Ne pitajte me više...

Kurir pre 16 sati
Anđela Đuričić nakon spekulacija, javno je potvrdila da je došlo da raskida između nje i Nenada Marinkovića Gastoza. Ona je rešila da stavi tačku na glasine. Naime, Anđela Đuričić oglasila se na Tiktoku, te odgovorila na brojna pitanja svojih fanova… »
Raskinuli Anđela Đuričić i Gastoz: Sada je i zvanično, oglasila se bivša zadrugarka

Raskinuli Anđela Đuričić i Gastoz: Sada je i zvanično, oglasila se bivša zadrugarka

Blic pre 16 sati
Anđela je provela Božićne praznike u krugu porodice u Crnoj Gori. Podelila je snimke iz svog doma, pokazujući atmosferu i praznični meni. Anđela Đuričić nakon spekulacija, javno je potvrdila da je došlo da raskida između nje i Nenada Marinkovića Gastoza… »
Raskinuli Anđela i Gastoz – sada zvanično! Ona rešila da iznese sve u javnost: "To je to, što se mene tiče"

Raskinuli Anđela i Gastoz – sada zvanično! Ona rešila da iznese sve u javnost: "To je to, što se mene tiče"

Telegraf pre 17 sati
Rijaliti igračica, Anđela Đuričić, potvrdila je navode da je raskinula vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Bivša zadrugarka se uključila uživo na TikToku, a pratioci su je neprestano pitali o Gastozu, zbog čega je ona morala da reaguje. - Želim da vam… »

Vesti dana »