Povezane vesti

Masovna tuča maloletnika na Vidikovcu: Haos nastao zbog devojke? (video)

Masovna tuča maloletnika na Vidikovcu: Haos nastao zbog devojke? (video)

Pravda pre 14 sati
Snimci dramatične i masovne tuče tinejdžera osvanuo je jutros na mrežema. Obračun se dogodio u beogradskom naselju Vidikovac, a ceo incident zabeležen je na video-snimku koji se ubrzo proširio društvenim mrežama. Na snimku se vidi haotična scena u kojoj… »
'Rekao mi je: Šta gledaš?' Izvadio sam nož i zabio ga u stomak': Tinejdžer zverski ubijen, kruži snimak napada

'Rekao mi je: Šta gledaš?' Izvadio sam nož i zabio ga u stomak': Tinejdžer zverski ubijen, kruži snimak napada

Telegraf pre 14 sati
Tursku je potreslo hladnokrvno ubistvo sedamnaestogodišnjeg Atlasa Čaglajana, koji je smrtno izboden nožem ispred jednog kafića u istanbulskom naselju. Za zločin je uhapšen petnaestogodišnji dečak, a ceo incident zabeležile su nadzorne kamere. Kako se… »
"Alo, alo, pusti me": Uznemirujuća tuča na Vidikovcu, sevale pesnice: Tinejdžeri se potukli zbog devojke (video)

"Alo, alo, pusti me": Uznemirujuća tuča na Vidikovcu, sevale pesnice: Tinejdžeri se potukli zbog devojke (video)

Blic pre 17 sati
Na Vidikovcu u Beogradu sinoć je došlo do masovne tuče između dve grupe mladića Incident se dogodio nakon kraće svađe, koja se navodno desila zbog devojke U beogradskom naselju Vidikovac sinoć je došlo do masovne tuče između dve grupe mladića, navodno… »
VIDEO Masovna tuča maloletnika na Vidikovcu: Haos nastao zbog devojke?

VIDEO Masovna tuča maloletnika na Vidikovcu: Haos nastao zbog devojke?

Nova pre 18 sati
Snimci dramatične i masovne tuče tinejdžera osvanuo je jutros na mrežema. Obračun se dogodio u beogradskom naselju Vidikovac, a ceo incident zabeležen je na video-snimku koji se ubrzo proširio društvenim mrežama. Na snimku se vidi hаotična scena u kojoj… »
Potukli se zbog devojke?! Tuča grupe mladića na Vidikovcu: osvanuo i snimak

Potukli se zbog devojke?! Tuča grupe mladića na Vidikovcu: osvanuo i snimak

Blic pre 18 sati
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se vidi grupa mladića kako se tuče, a kako se tvrdi u opisu snimka, navodno je nastao na Vidikovcu u Beogradu. Kako se tvrdi u opisu objave, tuča se dogodila nakon kraće svađe, navodno oko devojke. Za sada… »
Masovna tuča na Vidikovcu: Ne zna se ko koga udara, a evo zbog čega je izbio okršaj (video)

Masovna tuča na Vidikovcu: Ne zna se ko koga udara, a evo zbog čega je izbio okršaj (video)

Kurir pre 19 sati
Snimci dramatične i masovne tuče tinejdžera osvanuo je jutros na mrežema. Obračun se dogodio u beogradskom naselju Vidikovac, a ceo incident zabeležen je na video-snimku koji se ubrzo proširio društvenim mrežama. Na snimku se vidi hаotična scena u kojoj… »
Makljaža! Masovna tuča tinejdžera na Vidikovcu, osvanuo strašan snimak, ne zna se ko koga udara

Makljaža! Masovna tuča tinejdžera na Vidikovcu, osvanuo strašan snimak, ne zna se ko koga udara

Telegraf pre 19 sati

Vesti dana »